Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9605
Title: | Обґрунтування технології виробництва безглютенового пісочного печива |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovoho pisochnoho pechyva |
Authors: | Степанов, Сергій Савелійович Stepanov, Serhii |
Keywords: | борошняні кондитерські вироби boroshniani kondyterski vyroby пісочне печиво pisochne pechyvo непереносимість глютену neperenosymist hliutenu непереносимість лактози neperenosymist laktozy безглютенові інгредієнти bezghliutenovi inhrediienty борошно рисове boroshno rysove борошно амарантове boroshno amarantove |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Степанов С. С. Обґрунтування технології виробництва безглютенового пісочного печива : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Сергій Савелійович Степанов ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 70 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9605 |
Abstract: | Метою роботи є розроблення рецептури безглютеновогопісочного печива, орієнтованого на споживачів, які хворіють на целіакію або мають непереносимість глютену без целіакії, алергію на пшеницю, непереносимість лактози.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury bezghliutenovohopisochnoho pechyva, oriientovanoho na spozhyvachiv, yaki khvoriiut na tseliakiiu abo maiut neperenosymist hliutenu bez tseliakii, alerhiiu na pshenytsiu, neperenosymist laktozy. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9605 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Степанов С.С..pdf | 3,55 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.