Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9605
Title: Обґрунтування технології виробництва безглютенового пісочного печива
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovoho pisochnoho pechyva
Authors: Степанов, Сергій Савелійович
Stepanov, Serhii
Keywords: борошняні кондитерські вироби
boroshniani kondyterski vyroby
пісочне печиво
pisochne pechyvo
непереносимість глютену
neperenosymist hliutenu
непереносимість лактози
neperenosymist laktozy
безглютенові інгредієнти
bezghliutenovi inhrediienty
борошно рисове
boroshno rysove
борошно амарантове
boroshno amarantove
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Степанов С. С. Обґрунтування технології виробництва безглютенового пісочного печива : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Сергій Савелійович Степанов ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 70 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9605
Abstract: Метою роботи є розроблення рецептури безглютеновогопісочного печива, орієнтованого на споживачів, які хворіють на целіакію або мають непереносимість глютену без целіакії, алергію на пшеницю, непереносимість лактози.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury bezghliutenovohopisochnoho pechyva, oriientovanoho na spozhyvachiv, yaki khvoriiut na tseliakiiu abo maiut neperenosymist hliutenu bez tseliakii, alerhiiu na pshenytsiu, neperenosymist laktozy.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9605
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Степанов С.С..pdf3,55 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.