Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9605
Назва: | Обґрунтування технології виробництва безглютенового пісочного печива |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva bezghliutenovoho pisochnoho pechyva |
Автори: | Степанов, Сергій Савелійович Stepanov, Serhii |
Ключові слова: | борошняні кондитерські вироби boroshniani kondyterski vyroby пісочне печиво pisochne pechyvo непереносимість глютену neperenosymist hliutenu непереносимість лактози neperenosymist laktozy безглютенові інгредієнти bezghliutenovi inhrediienty борошно рисове boroshno rysove борошно амарантове boroshno amarantove |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Степанов С. С. Обґрунтування технології виробництва безглютенового пісочного печива : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Сергій Савелійович Степанов ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 70 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9605 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розроблення рецептури безглютеновогопісочного печива, орієнтованого на споживачів, які хворіють на целіакію або мають непереносимість глютену без целіакії, алергію на пшеницю, непереносимість лактози.Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury bezghliutenovohopisochnoho pechyva, oriientovanoho na spozhyvachiv, yaki khvoriiut na tseliakiiu abo maiut neperenosymist hliutenu bez tseliakii, alerhiiu na pshenytsiu, neperenosymist laktozy. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9605 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Степанов С.С..pdf | 3,55 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.