Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9606
Title: Обґрунтування технології виробництва ріпакової олії
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ripakovoi olii
Authors: Феленко, Ірина Миколаївна
Felenko, Iryna
Keywords: насіння ріпаку безерукового
nasinnia ripaku bezerukovoho
пресування
presuvannia
температурні режими
temperaturni rezhymy
вихід олії
vykhid olii
кислотне число
kyslotne chyslo
пероксидне число
peroksydne chyslo
жирнокислотний склад
zhyrnokyslotnyi sklad
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Феленко І. М. Обґрунтування технології виробництва ріпакової олії : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Ірина Миколаївна Феленко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 72 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9606
Abstract: Метою роботи є визначення впливу температурних режимівна вихід та якість олії ріпакової.Metoiu roboty ye vyznachennia vplyvu temperaturnykh rezhymivna vykhid ta yakist olii ripakovoi.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9606
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Феленко І.М..pdf3,76 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.