Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9606
Title: | Обґрунтування технології виробництва ріпакової олії |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ripakovoi olii |
Authors: | Феленко, Ірина Миколаївна Felenko, Iryna |
Keywords: | насіння ріпаку безерукового nasinnia ripaku bezerukovoho пресування presuvannia температурні режими temperaturni rezhymy вихід олії vykhid olii кислотне число kyslotne chyslo пероксидне число peroksydne chyslo жирнокислотний склад zhyrnokyslotnyi sklad |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Феленко І. М. Обґрунтування технології виробництва ріпакової олії : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Ірина Миколаївна Феленко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 72 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9606 |
Abstract: | Метою роботи є визначення впливу температурних режимівна вихід та якість олії ріпакової.Metoiu roboty ye vyznachennia vplyvu temperaturnykh rezhymivna vykhid ta yakist olii ripakovoi. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9606 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Феленко І.М..pdf | 3,76 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.