Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9606
Назва: | Обґрунтування технології виробництва ріпакової олії |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ripakovoi olii |
Автори: | Феленко, Ірина Миколаївна Felenko, Iryna |
Ключові слова: | насіння ріпаку безерукового nasinnia ripaku bezerukovoho пресування presuvannia температурні режими temperaturni rezhymy вихід олії vykhid olii кислотне число kyslotne chyslo пероксидне число peroksydne chyslo жирнокислотний склад zhyrnokyslotnyi sklad |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Феленко І. М. Обґрунтування технології виробництва ріпакової олії : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Ірина Миколаївна Феленко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 72 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9606 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є визначення впливу температурних режимівна вихід та якість олії ріпакової.Metoiu roboty ye vyznachennia vplyvu temperaturnykh rezhymivna vykhid ta yakist olii ripakovoi. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9606 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Феленко І.М..pdf | 3,76 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.