Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9606
Назва: Обґрунтування технології виробництва ріпакової олії
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva ripakovoi olii
Автори: Феленко, Ірина Миколаївна
Felenko, Iryna
Ключові слова: насіння ріпаку безерукового
nasinnia ripaku bezerukovoho
пресування
presuvannia
температурні режими
temperaturni rezhymy
вихід олії
vykhid olii
кислотне число
kyslotne chyslo
пероксидне число
peroksydne chyslo
жирнокислотний склад
zhyrnokyslotnyi sklad
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Феленко І. М. Обґрунтування технології виробництва ріпакової олії : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Ірина Миколаївна Феленко ; наук. кер. Наталія Анатоліївна Сова ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 72 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9606
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є визначення впливу температурних режимівна вихід та якість олії ріпакової.Metoiu roboty ye vyznachennia vplyvu temperaturnykh rezhymivna vykhid ta yakist olii ripakovoi.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9606
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Феленко І.М..pdf3,76 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.