Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9607
Title: | Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених борошном амаранту та сетарії |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva makaronnykh vyrobiv zbahachenykh boroshnom amarantu ta setarii |
Authors: | Цуприк, Альона Олександрівна Tsupryk, Alona |
Keywords: | макаронні вироби makaronni vyroby борошно boroshno амарант amarant сетарія setariia нутрієнти nutriienty робота robota харчові добавки kharchovi dobavky ефективність efektyvnist дослідження doslidzhennia експеримент eksperyment біологічна цінність biolohichna tsinnist |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Цуприк А. О. Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених борошном амаранту та сетарії : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Альона Олександрівна Цуприк ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 77 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9607 |
Abstract: | Мета роботи: обґрунтування досліджень, спрямованих на розробку технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності з хлібопекарської борошна м’якої пшениці із застосуванням збагачувальних добавок, а також вивчення реологічних властивостей макаронного тіста, хімічного складу макаронних виробів та впливу технологічних факторів.Meta roboty: obgruntuvannia doslidzhen, spriamovanykh na rozrobku tekhnolohii makaronnykh vyrobiv pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti z khlibopekarskoi boroshna miakoi pshenytsi iz zastosuvanniam zbahachuvalnykh dobavok, a takozh vyvchennia reolohichnykh vlastyvostei makaronnoho tista, khimichnoho skladu makaronnykh vyrobiv ta vplyvu tekhnolohichnykh faktoriv. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9607 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Цуприк А.О..pdf | 2,26 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.