Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9607
Title: Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених борошном амаранту та сетарії
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva makaronnykh vyrobiv zbahachenykh boroshnom amarantu ta setarii
Authors: Цуприк, Альона Олександрівна
Tsupryk, Alona
Keywords: макаронні вироби
makaronni vyroby
борошно
boroshno
амарант
amarant
сетарія
setariia
нутрієнти
nutriienty
робота
robota
харчові добавки
kharchovi dobavky
ефективність
efektyvnist
дослідження
doslidzhennia
експеримент
eksperyment
біологічна цінність
biolohichna tsinnist
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Цуприк А. О. Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених борошном амаранту та сетарії : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Альона Олександрівна Цуприк ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 77 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9607
Abstract: Мета роботи: обґрунтування досліджень, спрямованих на розробку технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності з хлібопекарської борошна м’якої пшениці із застосуванням збагачувальних добавок, а також вивчення реологічних властивостей макаронного тіста, хімічного складу макаронних виробів та впливу технологічних факторів.Meta roboty: obgruntuvannia doslidzhen, spriamovanykh na rozrobku tekhnolohii makaronnykh vyrobiv pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti z khlibopekarskoi boroshna miakoi pshenytsi iz zastosuvanniam zbahachuvalnykh dobavok, a takozh vyvchennia reolohichnykh vlastyvostei makaronnoho tista, khimichnoho skladu makaronnykh vyrobiv ta vplyvu tekhnolohichnykh faktoriv.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9607
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Цуприк А.О..pdf2,26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.