Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9607
Назва: | Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених борошном амаранту та сетарії |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva makaronnykh vyrobiv zbahachenykh boroshnom amarantu ta setarii |
Автори: | Цуприк, Альона Олександрівна Tsupryk, Alona |
Ключові слова: | макаронні вироби makaronni vyroby борошно boroshno амарант amarant сетарія setariia нутрієнти nutriienty робота robota харчові добавки kharchovi dobavky ефективність efektyvnist дослідження doslidzhennia експеримент eksperyment біологічна цінність biolohichna tsinnist |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Цуприк А. О. Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених борошном амаранту та сетарії : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Альона Олександрівна Цуприк ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 77 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9607 |
Короткий огляд (реферат): | Мета роботи: обґрунтування досліджень, спрямованих на розробку технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності з хлібопекарської борошна м’якої пшениці із застосуванням збагачувальних добавок, а також вивчення реологічних властивостей макаронного тіста, хімічного складу макаронних виробів та впливу технологічних факторів.Meta roboty: obgruntuvannia doslidzhen, spriamovanykh na rozrobku tekhnolohii makaronnykh vyrobiv pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti z khlibopekarskoi boroshna miakoi pshenytsi iz zastosuvanniam zbahachuvalnykh dobavok, a takozh vyvchennia reolohichnykh vlastyvostei makaronnoho tista, khimichnoho skladu makaronnykh vyrobiv ta vplyvu tekhnolohichnykh faktoriv. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9607 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Цуприк А.О..pdf | 2,26 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.