Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9607
Назва: Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених борошном амаранту та сетарії
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva makaronnykh vyrobiv zbahachenykh boroshnom amarantu ta setarii
Автори: Цуприк, Альона Олександрівна
Tsupryk, Alona
Ключові слова: макаронні вироби
makaronni vyroby
борошно
boroshno
амарант
amarant
сетарія
setariia
нутрієнти
nutriienty
робота
robota
харчові добавки
kharchovi dobavky
ефективність
efektyvnist
дослідження
doslidzhennia
експеримент
eksperyment
біологічна цінність
biolohichna tsinnist
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Цуприк А. О. Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених борошном амаранту та сетарії : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Альона Олександрівна Цуприк ; наук. кер. Віталій Сергійович Кошулько ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 77 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9607
Короткий огляд (реферат): Мета роботи: обґрунтування досліджень, спрямованих на розробку технології макаронних виробів підвищеної харчової цінності з хлібопекарської борошна м’якої пшениці із застосуванням збагачувальних добавок, а також вивчення реологічних властивостей макаронного тіста, хімічного складу макаронних виробів та впливу технологічних факторів.Meta roboty: obgruntuvannia doslidzhen, spriamovanykh na rozrobku tekhnolohii makaronnykh vyrobiv pidvyshchenoi kharchovoi tsinnosti z khlibopekarskoi boroshna miakoi pshenytsi iz zastosuvanniam zbahachuvalnykh dobavok, a takozh vyvchennia reolohichnykh vlastyvostei makaronnoho tista, khimichnoho skladu makaronnykh vyrobiv ta vplyvu tekhnolohichnykh faktoriv.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9607
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Цуприк А.О..pdf2,26 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.