Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9608
Title: | Обґрунтування технології гідролізованого житнього борошна для виробництва борошняних кондитерських виробів |
Other Titles: | Obgruntuvannia tekhnolohii hidrolizovanoho zhytnoho boroshna dlia vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv |
Authors: | Чиж, Діана Олегівна Chyzh, Diana |
Keywords: | житнє борошно zhytnie boroshno борошняні кондитерські вироби boroshniani kondyterski vyroby гідролізат hidrolizat екструзія ekstruziia |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Чиж Д. О. Обґрунтування технології гідролізованого житнього борошна для виробництва борошняних кондитерських виробів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Діана Олегівна Чиж ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 75 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9608 |
Abstract: | Метою роботи є дослідження доцільності використання гідролізованого екструдованого житнього борошна при виробництві борошняних кондитерських виробів.Metoiu roboty ye doslidzhennia dotsilnosti vykorystannia hidrolizovanoho ekstrudovanoho zhytnoho boroshna pry vyrobnytstvi boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9608 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Чиж Д.О..pdf | 1,44 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.