Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9608
Title: Обґрунтування технології гідролізованого житнього борошна для виробництва борошняних кондитерських виробів
Other Titles: Obgruntuvannia tekhnolohii hidrolizovanoho zhytnoho boroshna dlia vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv
Authors: Чиж, Діана Олегівна
Chyzh, Diana
Keywords: житнє борошно
zhytnie boroshno
борошняні кондитерські вироби
boroshniani kondyterski vyroby
гідролізат
hidrolizat
екструзія
ekstruziia
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Чиж Д. О. Обґрунтування технології гідролізованого житнього борошна для виробництва борошняних кондитерських виробів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Діана Олегівна Чиж ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 75 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9608
Abstract: Метою роботи є дослідження доцільності використання гідролізованого екструдованого житнього борошна при виробництві борошняних кондитерських виробів.Metoiu roboty ye doslidzhennia dotsilnosti vykorystannia hidrolizovanoho ekstrudovanoho zhytnoho boroshna pry vyrobnytstvi boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9608
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Чиж Д.О..pdf1,44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.