Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9608
Назва: | Обґрунтування технології гідролізованого житнього борошна для виробництва борошняних кондитерських виробів |
Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii hidrolizovanoho zhytnoho boroshna dlia vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv |
Автори: | Чиж, Діана Олегівна Chyzh, Diana |
Ключові слова: | житнє борошно zhytnie boroshno борошняні кондитерські вироби boroshniani kondyterski vyroby гідролізат hidrolizat екструзія ekstruziia |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Чиж Д. О. Обґрунтування технології гідролізованого житнього борошна для виробництва борошняних кондитерських виробів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Діана Олегівна Чиж ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 75 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9608 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є дослідження доцільності використання гідролізованого екструдованого житнього борошна при виробництві борошняних кондитерських виробів.Metoiu roboty ye doslidzhennia dotsilnosti vykorystannia hidrolizovanoho ekstrudovanoho zhytnoho boroshna pry vyrobnytstvi boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9608 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Чиж Д.О..pdf | 1,44 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.