Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9608
Назва: Обґрунтування технології гідролізованого житнього борошна для виробництва борошняних кондитерських виробів
Інші назви: Obgruntuvannia tekhnolohii hidrolizovanoho zhytnoho boroshna dlia vyrobnytstva boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv
Автори: Чиж, Діана Олегівна
Chyzh, Diana
Ключові слова: житнє борошно
zhytnie boroshno
борошняні кондитерські вироби
boroshniani kondyterski vyroby
гідролізат
hidrolizat
екструзія
ekstruziia
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Чиж Д. О. Обґрунтування технології гідролізованого житнього борошна для виробництва борошняних кондитерських виробів : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Діана Олегівна Чиж ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 75 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9608
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є дослідження доцільності використання гідролізованого екструдованого житнього борошна при виробництві борошняних кондитерських виробів.Metoiu roboty ye doslidzhennia dotsilnosti vykorystannia hidrolizovanoho ekstrudovanoho zhytnoho boroshna pry vyrobnytstvi boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9608
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Чиж Д.О..pdf1,44 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.