Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9609
Title: | Обґрунтування процесу виробництва дієтичної олії та макухи з кукурудзяних зародків |
Other Titles: | Obgruntuvannia protsesu vyrobnytstva diietychnoi olii ta makukhy z kukurudzianykh zarodkiv |
Authors: | Шамлян, Юлія Дмитрівна Shamlian, Yuliia |
Keywords: | технологічний процес tekhnolohichnyi protses дієтична олія diietychna oliia макуха makukha зародки кукурудзи zarodky kukurudzy біологічна цінність biolohichna tsinnist оптимізація виробництва optymizatsiia vyrobnytstva корисні властивості korysni vlastyvosti екстрагування масла ekstrahuvannia masla |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Шамлян Ю. Д. Обґрунтування процесу виробництва дієтичної олії та макухи з кукурудзяних зародків: кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Юлія Дмитрівна Шамлян ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 71 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9609 |
Abstract: | Метою дослідження є обґрунтування технологічного процесу та його режимних параметрів переробки кукурудзяних зародків в дієтичну олію та макуху.Metoiu doslidzhennia ye obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu ta yoho rezhymnykh parametriv pererobky kukurudzianykh zarodkiv v diietychnu oliiu ta makukhu. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9609 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Шамлян Ю.Д..pdf | 2,15 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.