Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9609
Title: Обґрунтування процесу виробництва дієтичної олії та макухи з кукурудзяних зародків
Other Titles: Obgruntuvannia protsesu vyrobnytstva diietychnoi olii ta makukhy z kukurudzianykh zarodkiv
Authors: Шамлян, Юлія Дмитрівна
Shamlian, Yuliia
Keywords: технологічний процес
tekhnolohichnyi protses
дієтична олія
diietychna oliia
макуха
makukha
зародки кукурудзи
zarodky kukurudzy
біологічна цінність
biolohichna tsinnist
оптимізація виробництва
optymizatsiia vyrobnytstva
корисні властивості
korysni vlastyvosti
екстрагування масла
ekstrahuvannia masla
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Шамлян Ю. Д. Обґрунтування процесу виробництва дієтичної олії та макухи з кукурудзяних зародків: кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Юлія Дмитрівна Шамлян ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 71 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9609
Abstract: Метою дослідження є обґрунтування технологічного процесу та його режимних параметрів переробки кукурудзяних зародків в дієтичну олію та макуху.Metoiu doslidzhennia ye obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu ta yoho rezhymnykh parametriv pererobky kukurudzianykh zarodkiv v diietychnu oliiu ta makukhu.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9609
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шамлян Ю.Д..pdf2,15 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.