Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9609
Назва: Обґрунтування процесу виробництва дієтичної олії та макухи з кукурудзяних зародків
Інші назви: Obgruntuvannia protsesu vyrobnytstva diietychnoi olii ta makukhy z kukurudzianykh zarodkiv
Автори: Шамлян, Юлія Дмитрівна
Shamlian, Yuliia
Ключові слова: технологічний процес
tekhnolohichnyi protses
дієтична олія
diietychna oliia
макуха
makukha
зародки кукурудзи
zarodky kukurudzy
біологічна цінність
biolohichna tsinnist
оптимізація виробництва
optymizatsiia vyrobnytstva
корисні властивості
korysni vlastyvosti
екстрагування масла
ekstrahuvannia masla
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Шамлян Ю. Д. Обґрунтування процесу виробництва дієтичної олії та макухи з кукурудзяних зародків: кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Юлія Дмитрівна Шамлян ; наук. кер. Юрій Олексійович Чурсінов ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 71 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9609
Короткий огляд (реферат): Метою дослідження є обґрунтування технологічного процесу та його режимних параметрів переробки кукурудзяних зародків в дієтичну олію та макуху.Metoiu doslidzhennia ye obgruntuvannia tekhnolohichnoho protsesu ta yoho rezhymnykh parametriv pererobky kukurudzianykh zarodkiv v diietychnu oliiu ta makukhu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9609
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Шамлян Ю.Д..pdf2,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.