Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9611
Title: | Обґрунтування способів інтенсифікації підготовки зерна пшениці до переробки в борошно |
Other Titles: | Obgruntuvannia sposobiv intensyfikatsii pidhotovky zerna pshenytsi do pererobky v boroshno |
Authors: | Янченко, Артем Юрійович Yanchenko, Artem |
Keywords: | борошно boroshno зерно zerno лущення lushchennia зволоження zvolozhennia відволоження vidvolozhennia сепарування separuvannia ефективність efektyvnist гідротермічна обробка hidrotermichna obrobka |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Citation: | Янченко А. Ю. Обґрунтування способів інтенсифікації підготовки зерна пшениці до переробки в борошно : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Артем Юрійович Янченко ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 75 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9611 |
Abstract: | Метою роботи є розробка технологічного розв’язку для млинів малої продуктивності на основі інтенсифікація підготовки зерна до помелу.Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohichnoho rozviazku dlia mlyniv maloi produktyvnosti na osnovi intensyfikatsiia pidhotovky zerna do pomelu. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9611 |
Appears in Collections: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Янченко А.Ю..pdf | 2,93 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.