Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9611
Title: Обґрунтування способів інтенсифікації підготовки зерна пшениці до переробки в борошно
Other Titles: Obgruntuvannia sposobiv intensyfikatsii pidhotovky zerna pshenytsi do pererobky v boroshno
Authors: Янченко, Артем Юрійович
Yanchenko, Artem
Keywords: борошно
boroshno
зерно
zerno
лущення
lushchennia
зволоження
zvolozhennia
відволоження
vidvolozhennia
сепарування
separuvannia
ефективність
efektyvnist
гідротермічна обробка
hidrotermichna obrobka
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Citation: Янченко А. Ю. Обґрунтування способів інтенсифікації підготовки зерна пшениці до переробки в борошно : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Артем Юрійович Янченко ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 75 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9611
Abstract: Метою роботи є розробка технологічного розв’язку для млинів малої продуктивності на основі інтенсифікація підготовки зерна до помелу.Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohichnoho rozviazku dlia mlyniv maloi produktyvnosti na osnovi intensyfikatsiia pidhotovky zerna do pomelu.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9611
Appears in Collections:Кафедра харчових технологій. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Янченко А.Ю..pdf2,93 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.