Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9611
Назва: | Обґрунтування способів інтенсифікації підготовки зерна пшениці до переробки в борошно |
Інші назви: | Obgruntuvannia sposobiv intensyfikatsii pidhotovky zerna pshenytsi do pererobky v boroshno |
Автори: | Янченко, Артем Юрійович Yanchenko, Artem |
Ключові слова: | борошно boroshno зерно zerno лущення lushchennia зволоження zvolozhennia відволоження vidvolozhennia сепарування separuvannia ефективність efektyvnist гідротермічна обробка hidrotermichna obrobka |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
Бібліографічний опис: | Янченко А. Ю. Обґрунтування способів інтенсифікації підготовки зерна пшениці до переробки в борошно : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Артем Юрійович Янченко ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 75 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9611 |
Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є розробка технологічного розв’язку для млинів малої продуктивності на основі інтенсифікація підготовки зерна до помелу.Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohichnoho rozviazku dlia mlyniv maloi produktyvnosti na osnovi intensyfikatsiia pidhotovky zerna do pomelu. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9611 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Янченко А.Ю..pdf | 2,93 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.