Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9611
Назва: Обґрунтування способів інтенсифікації підготовки зерна пшениці до переробки в борошно
Інші назви: Obgruntuvannia sposobiv intensyfikatsii pidhotovky zerna pshenytsi do pererobky v boroshno
Автори: Янченко, Артем Юрійович
Yanchenko, Artem
Ключові слова: борошно
boroshno
зерно
zerno
лущення
lushchennia
зволоження
zvolozhennia
відволоження
vidvolozhennia
сепарування
separuvannia
ефективність
efektyvnist
гідротермічна обробка
hidrotermichna obrobka
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський державний аграрно-економічний університет
Бібліографічний опис: Янченко А. Ю. Обґрунтування способів інтенсифікації підготовки зерна пшениці до переробки в борошно : кваліфікаційна робота ступеня вищої освіти «Магістр» : 181, Харчові технології / Артем Юрійович Янченко ; наук. кер. Олег Олександрович Тертишний ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 75 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9611
Короткий огляд (реферат): Метою роботи є розробка технологічного розв’язку для млинів малої продуктивності на основі інтенсифікація підготовки зерна до помелу.Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohichnoho rozviazku dlia mlyniv maloi produktyvnosti na osnovi intensyfikatsiia pidhotovky zerna do pomelu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9611
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Янченко А.Ю..pdf2,93 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.