Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/963
Назва: Методологічні основи та методи наукових досліджень у ветеринарній гігієні, санітарії та експертизі
Інші назви: Methodological bases and methods of scientific research in veterinary hygiene, sanitary and expertise
Автори: Антоненко, Петро Павлович
Antonenko, Petro
Antonenko, P. P.
Доровських, Анатолій Васильович
Dorovskych, Anatoly
Високос, Микола Петрович
Vysokos, Mykola
Vysokos, M. P.
Милостивий, Роман Васильович
Mylostyvyi, Roman
Milostiviy, Roman
Milostivyiy, Roman
Mylostyvyi, R. V.
Калиниченко, Олена Олександрівна
Kalinichenko, Alena
Kalinichenko, Olena
Kalinichenko, O. O.
Василенко, Тетяна Олександрівна
Vasylenko, Tetiana
Vasilenko, T. O.
Ключові слова: експертиза і контроль якості продукції тваринництва
examination and quality control of livestock products
методика наукових досліджень
methodology of scientific research
ветеринарна гігієна та санітарія
veterinary hygiene and sanitation
Дата публікації: 2018
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Методологічні основи та методи наукових досліджень у ветеринарній гігієні, санітарії та експертизі : навч.-метод. посіб. / [ П. П. Антоненко, А. В. Доровських, М. П. Високос та ін. ] ; Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро : «Свідлер А. Л.», 2018. – 276 с. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/963.
Короткий огляд (реферат): Розглянуто організацію, постановку і проведення досліджень як у лабораторних, так і у виробничих умовах. Викладено методи санітарно-гігієнічних досліджень з оцінки повітряного середовища приміщень, ґрунту, води, кормів, якості продукції тваринництва. Наведено нормативні матеріали з оптимальних параметрів мікроклімату, санітарного стану води, ґрунту, вимоги до доброякісності кормів. Подано органолептичні і лабораторні методи експертизи продукції тваринництва (м’яса і м’ясопродуктів, молока і молокопродуктів, яєць, риби, меду), вимоги чинних стандартів щодо оцінки якості цієї продукції. Навчально-методичний посібник буде корисним аспірантам, магістрантам, викладачам, науковцям і слухачам післядипломної освіти вищих закладів аграрного профілю. The organization, staging and conducting of research both in laboratory and in production conditions are reviewed. The methods of sanitary-hygienic researches of assessment of the air environment, a ground, a water, a forage and the quality of products of livestock are presented. The normative materials on optimal parameters of the microclimate, the sanitary state of water, soil, and the requirements for the quality of feed are given. Organoleptic and laboratory methods of examination of livestock products (meat and meat products, milk and dairy products, eggs, fish, honey), requirements of current standards for assessing the quality of these products are provided. The instructional manual will be useful to postgraduate students, graduate students, professors, researchers and postgraduate students in higher educational establishments of agrarian direction.
Опис: Антоненко Петро Павлович https://orcid.org/0000-0003-1469-0121 Милостивий Роман Васильович https://orcid.org/0000-0002-4450-8813 Калиниченко Олена Олександрівна https://orcid.org/0000-0002-5391-0281 Василенко Тетяна Олександрівна https://orcid.org/0000-0002-2004-193X
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://www.researchgate.net/publication/330025696_Metodologicni_osnovi_ta_metodi_naukovih_doslidzen_u_veterinarnij_gigieni_sanitarii_ta_ekspertizi
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/963
ISBN: 978-617-627-125-3
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
24.pdf4,07 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.