Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9720
Title: | Вплив природних сорбентів на перетравність поживних речовин раціону і продуктивність курчат-бройлерів у фермерському господарстві «Світанок» Синельніковського району Дніпропетровської області |
Other Titles: | Vplyv pryrodnykh sorbentiv na peretravnist pozhyvnykh rechovyn ratsionu i produktyvnist kurchat-broileriv u fermerskomu hospodarstvi «Svitanok» Synelnikovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Authors: | Бодня, М. О. Bodnia, M. O. |
Keywords: | раціон ratsion природні сорбенти pryrodni sorbenty поживні речовини pozhyvni rechovyny продуктивність produktyvnist фітоперліт fitoperlit перетравність peretravnist |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Дніпровський ДАЕУ |
Citation: | Бодня М. О. Вплив природних сорбентів на перетравність поживних речовин раціону і продуктивність курчат-бройлерів у фермерському господарстві «Світанок» Синельніковського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Бодня М. О. ; наук. керівник Микитюк В. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2024. – 52 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9720. |
Abstract: | В результаті проведених досліджень було виявлено, що використання у раціоні курчат-бройлерів фітоперліту достовірно підвищило перетравність основних нутрієнтів раціону. V rezultati provedenykh doslidzhen bulo vyiavleno, shcho vykorystannia u ratsioni kurchat-broileriv fitoperlitu dostovirno pidvyshchylo peretravnist osnovnykh nutriientiv ratsionu. |
URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9720 |
Appears in Collections: | Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Магістри |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Бодня М.О..pdf | 526,24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.