Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9720
Назва: Вплив природних сорбентів на перетравність поживних речовин раціону і продуктивність курчат-бройлерів у фермерському господарстві «Світанок» Синельніковського району Дніпропетровської області
Інші назви: Vplyv pryrodnykh sorbentiv na peretravnist pozhyvnykh rechovyn ratsionu i produktyvnist kurchat-broileriv u fermerskomu hospodarstvi «Svitanok» Synelnikovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Бодня, М. О.
Bodnia, M. O.
Ключові слова: раціон
ratsion
природні сорбенти
pryrodni sorbenty
поживні речовини
pozhyvni rechovyny
продуктивність
produktyvnist
фітоперліт
fitoperlit
перетравність
peretravnist
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Бодня М. О. Вплив природних сорбентів на перетравність поживних речовин раціону і продуктивність курчат-бройлерів у фермерському господарстві «Світанок» Синельніковського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Бодня М. О. ; наук. керівник Микитюк В. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2024. – 52 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9720.
Короткий огляд (реферат): В результаті проведених досліджень було виявлено, що використання у раціоні курчат-бройлерів фітоперліту достовірно підвищило перетравність основних нутрієнтів раціону. V rezultati provedenykh doslidzhen bulo vyiavleno, shcho vykorystannia u ratsioni kurchat-broileriv fitoperlitu dostovirno pidvyshchylo peretravnist osnovnykh nutriientiv ratsionu.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9720
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Бодня М.О..pdf526,24 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.