Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9732
Title: Вплив способів підготовки кормів на відгодівельні показники молодняку свиней в товаристві з обмеженою відповідальністю “Агроінд” Дніпропетровської області
Other Titles: Vplyv sposobiv pidhotovky kormiv na vidhodivelni pokaznyky molodniaku svynei v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu “Ahroind” Dnipropetrovskoi oblasti
Authors: Маніна, Тетяна Андріївна
Manina, Tetiana Andriivna
Keywords: жива маса
zhyva masa
комбікорми
kombikormy
продуктивність
produktyvnist
рентабельність
rentabelnist
Issue Date: 2024
Publisher: Дніпровський ДАЕУ
Citation: Маніна Т. А. Вплив способів підготовки кормів на відгодівельні показники молодняку свиней в товаристві з обмеженою відповідальністю “Агроінд” Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Маніна Тетяна Андріївна ; наук. керівник Черненко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2024. – 55 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9732.
Abstract: В результаті проведення досліджень було вивчено вплив інноваційного способу підготовки кормів до згодовування на показники продуктивності молодняку. Було встановлено, що вологий корм позитивно вплинув на продуктивність та якісні показники молодняку свиней. V rezultati provedennia doslidzhen bulo vyvcheno vplyv innovatsiinoho sposobu pidhotovky kormiv do zghodovuvannia na pokaznyky produktyvnosti molodniaku. Bulo vstanovleno, shcho volohyi korm pozytyvno vplynuv na produktyvnist ta yakisni pokaznyky molodniaku svynei.
URI: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9732
Appears in Collections:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Магістри

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Маніна Т.А..pdf763,98 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.