Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9732
Назва: Вплив способів підготовки кормів на відгодівельні показники молодняку свиней в товаристві з обмеженою відповідальністю “Агроінд” Дніпропетровської області
Інші назви: Vplyv sposobiv pidhotovky kormiv na vidhodivelni pokaznyky molodniaku svynei v tovarystvi z obmezhenoiu vidpovidalnistiu “Ahroind” Dnipropetrovskoi oblasti
Автори: Маніна, Тетяна Андріївна
Manina, Tetiana Andriivna
Ключові слова: жива маса
zhyva masa
комбікорми
kombikormy
продуктивність
produktyvnist
рентабельність
rentabelnist
Дата публікації: 2024
Видавництво: Дніпровський ДАЕУ
Бібліографічний опис: Маніна Т. А. Вплив способів підготовки кормів на відгодівельні показники молодняку свиней в товаристві з обмеженою відповідальністю “Агроінд” Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Маніна Тетяна Андріївна ; наук. керівник Черненко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Ф-т біотехнологічний , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2024. – 55 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9732.
Короткий огляд (реферат): В результаті проведення досліджень було вивчено вплив інноваційного способу підготовки кормів до згодовування на показники продуктивності молодняку. Було встановлено, що вологий корм позитивно вплинув на продуктивність та якісні показники молодняку свиней. V rezultati provedennia doslidzhen bulo vyvcheno vplyv innovatsiinoho sposobu pidhotovky kormiv do zghodovuvannia na pokaznyky produktyvnosti molodniaku. Bulo vstanovleno, shcho volohyi korm pozytyvno vplynuv na produktyvnist ta yakisni pokaznyky molodniaku svynei.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9732
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Маніна Т.А..pdf763,98 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.