Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9910| Title: | Повітряний сориз – новий продукт на ринку снеків України |
| Other Titles: | Povitrianyi soryz – novyi produkt na rynku snekiv Ukrainy |
| Authors: | Тимчак, Дмитро Олександрович Tymchak, Dmytro Миколенко, Світлана Юріївна Mykolenko, Svitlana Бурій, Дмитро Олександрович Buriy, Dmytro Яланський, О. В. Yalanskyi, O. V. |
| Keywords: | повітряний сориз povitrianyi soryz новий продукт на ринку снеків novyi produkt na rynku snekiv Україна Ukraina |
| Issue Date: | 2020 |
| Publisher: | Херсонський національний технічний університет |
| Citation: | Повітряний сориз – новий продукт на ринку снеків України / Д. О. Тимчак, С. Ю. Миколенко, Д. О. Бурій, О. В. Яланський // International Scientific-Practical Internet Conference (Kherson, 16-18 September, 2020). – Херсон : ХНТУ, 2020. – С. 105-107. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9910 |
| Abstract: | Виробництво повітряного соризу в Україні може бути забезпечене вітчизняною сировиною. Встановлено, що використання зерна соризу української селекції, зокрема сорту Вересень, дозволяє отримати повітряний продукт з високими органолептичними властивостями. Отже, виробництво повітряного соризу є доцільним і дозволить розширити асортимент якісної снекової продукції України. Vyrobnytstvo povitrianoho soryzu v Ukraini mozhe buty zabezpechene vitchyznianoiu syrovynoiu. Vstanovleno, shcho vykorystannia zerna soryzu ukrainskoi selektsii, zokrema sortu Veresen, dozvoliaie otrymaty povitrianyi produkt z vysokymy orhanoleptychnymy vlastyvostiamy. Otzhe, vyrobnytstvo povitrianoho soryzu ye dotsilnym i dozvolyt rozshyryty asortyment yakisnoi snekovoi produktsii Ukrainy. |
| URI: | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9910 |
| Appears in Collections: | Тези конференцій |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| -Тези 1 Херсон.pdf | 216,72 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
