Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9910
Назва: Повітряний сориз – новий продукт на ринку снеків України
Інші назви: Povitrianyi soryz – novyi produkt na rynku snekiv Ukrainy
Автори: Тимчак, Дмитро Олександрович
Tymchak, Dmytro
Миколенко, Світлана Юріївна
Mykolenko, Svitlana
Бурій, Дмитро Олександрович
Buriy, Dmytro
Яланський, О. В.
Yalanskyi, O. V.
Ключові слова: повітряний сориз
povitrianyi soryz
новий продукт на ринку снеків
novyi produkt na rynku snekiv
Україна
Ukraina
Дата публікації: 2020
Видавництво: Херсонський національний технічний університет
Бібліографічний опис: Повітряний сориз – новий продукт на ринку снеків України / Д. О. Тимчак, С. Ю. Миколенко, Д. О. Бурій, О. В. Яланський // International Scientific-Practical Internet Conference (Kherson, 16-18 September, 2020). – Херсон : ХНТУ, 2020. – С. 105-107. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9910
Короткий огляд (реферат): Виробництво повітряного соризу в Україні може бути забезпечене вітчизняною сировиною. Встановлено, що використання зерна соризу української селекції, зокрема сорту Вересень, дозволяє отримати повітряний продукт з високими органолептичними властивостями. Отже, виробництво повітряного соризу є доцільним і дозволить розширити асортимент якісної снекової продукції України. Vyrobnytstvo povitrianoho soryzu v Ukraini mozhe buty zabezpechene vitchyznianoiu syrovynoiu. Vstanovleno, shcho vykorystannia zerna soryzu ukrainskoi selektsii, zokrema sortu Veresen, dozvoliaie otrymaty povitrianyi produkt z vysokymy orhanoleptychnymy vlastyvostiamy. Otzhe, vyrobnytstvo povitrianoho soryzu ye dotsilnym i dozvolyt rozshyryty asortyment yakisnoi snekovoi produktsii Ukrainy.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/9910
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
-Тези 1 Херсон.pdf216,72 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.