(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Перегляд зібрання за групою - Теми амарантове борошно
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Дослідження впливу амарантового та льняного борошна на якість печива | Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Захаренко, Андрій Володимирович; Zaharenko, Andrey |
2023 | Обґрунтування технології виробництва безглютенового хліба з додаванням бананового борошна | Сатула, Катерина Олександрівна; Satula, Kateryna |
2022 | Обґрунтування технології виробництва борошняних напівфабрикатів збагачених амарантовим борошном | Стрижак, Анна-Кристина Геннадіївна; Stryzhak, Anna-Krystyna Hennadiivna |
2021 | Обґрунтування технології виробництва функціональних борошняних кондитерських виробів з використанням амарантового борошна | Черноброва, А. Д.; Сhernobrova, A. |
2024 | Удосконалення технології виробництва житнього хлібу | Кротюк, Діана Петрівна; Krotiuk, Diana |