(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Перегляд зібрання за групою - Теми amino acid composition
Результати 1 до 5 із 5
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2022 | Technological and nutritional benefits of amaranth groats in breadmaking | Mykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Aliieva, Olha; Алієва, Ольга Юріївна; Aliiev, Elchyn; Алієв, Ельчин Бахтияр огли; Pivovarov, Oleksandr; Півоваров, Олександр Андрійович |
2023-03 | Вплив згодовування різних сполук Купруму на амінокислотний склад м’яса кролів | Кузьменко, О. А.; Kuzmenko, O.; Титарьова, О. М.; Tytariova, O.; Горчанок, Анна Володимирівна; Horchanok, Anna; Horchanok, A.; Horchanok, A. V.; Gorchanok, A. V. |
2020 | Дослідження впливу амарантового та льняного борошна на якість печива | Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Захаренко, Андрій Володимирович; Zaharenko, Andrey |
2016 | Дослідження зміни складу ферментованого солоду при сушінні | Чурсінов, Юрій Олексійович; Chursіnov, YU.; Півоваров, О. А.; Pіvovarov, O.; Ковальова, О. С.; Koval’ova, O. |
2019 | Особливості пророщування зерна з використанням водних розчинів фруктових кислот | Півоваров, О.А.; Pivovarov, O.; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovaliova, Olena |