Перегляд зібрання за групою - Теми amino acid composition

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 5 із 5
Дата випускуНазваАвтор(и)
2022Technological and nutritional benefits of amaranth groats in breadmakingMykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Aliieva, Olha; Алієва, Ольга Юріївна; Aliiev, Elchyn; Алієв, Ельчин Бахтияр огли; Pivovarov, Oleksandr; Півоваров, Олександр Андрійович
2023-03Вплив згодовування різних сполук Купруму на амінокислотний склад м’яса кролівКузьменко, О. А.; Kuzmenko, O.; Титарьова, О. М.; Tytariova, O.; Горчанок, Анна Володимирівна; Horchanok, Anna; Horchanok, A.; Horchanok, A. V.; Gorchanok, A. V.
2020Дослідження впливу амарантового та льняного борошна на якість печиваМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Захаренко, Андрій Володимирович; Zaharenko, Andrey
2016Дослідження зміни складу ферментованого солоду при сушінніЧурсінов, Юрій Олексійович; Chursіnov, YU.; Півоваров, О. А.; Pіvovarov, O.; Ковальова, О. С.; Koval’ova, O.
2019Особливості пророщування зерна з використанням водних розчинів фруктових кислотПівоваров, О.А.; Pivovarov, O.; Ковальова, Олена Сергіївна; Kovaliova, Olena