Перегляд зібрання за групою - Теми food safety

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 7 із 7
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Determining food safety of plasma-chemically activated water and bread based on itMykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Pivovarov, Olexandr; Півоваров, Олександр Андрійович; Yefimov, Valentyn; Єфімов, Валентин Геннадійович; Sova, Nataliia; Сова, Наталія Анатоліївна; Tymchak, Dmytro; Тимчак, Дмитро Олександрович
2021Research of qualitative indicators of butter cookies using protein-mineral supplementsKholobtseva, I.; Холобцева, І. П.; Serik, M.; Серік, М. Л.; Samokhvalova, O.; Самохвалова, О. В
2011Маркетингові складові формування продовольчого ринку УкраїниБагорка, Марія Олександрівна; Bahorka, Mariya; Білоткач, Ігор Анатолійович; Bilotkach, Ihor
2017Органічне природне агровиробництво в системі продовольчої безпеки держави та його фінансове забезпеченняПавленко, Оксана Павлівна; Pavlenko, Oksana; Лещенко, Олена Юріївна; Leschenko, Olena
2015Продовольча безпека в контексті процесів глобалізаціїХалатур, Світлана Миколаївна; Khalatur, Svitlana Mykolaivna; Khalatur, Svitlana; Khalatur, S.
2020-06Харчові добавки та їх застосування в харчовій промисловостіПришедько, Володимир Михайлович; Pryshedko, Vladimir M.; Pryshedko, V. M.; Pryshedko, V.; Prishedko, V.; Pryshed’ko, Vladimir; Тущенко, Андрій Олександрович; Tushchenko, Andrij
2017Індикатори і критерії ефективності інвестицій та інвестиційного забезпечення харчових підприємствДемчук, Наталія Іванівна; Demchuk, Nataliia