Перегляд зібрання за групою - Теми mineral composition

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2017Дослідження впливу спельтового і гарбузового борошна на зміну споживчих характеристик хлібаМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Гезь, Яна Василівна; Hez’, Yana
2021Дослідження електрофізичних та агрогідрологічних властивостей ґрунтівЧушкіна, І. В.; Chushkina, I.; Максимова, Н. М.; Maksymova, N.; Орлінська, О. В.; Orlinska, O.; Коваленко, В. В.; Kovalenko, V.
2022Методи визначення поживної цінності бананів різного походження в умовах науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів агропромислового комплексу Дніпровського державного аграрно-економічного університетуНіколенко, М. Р.; Nikolenko, M. R.
2021Оцінка чіпсів різного походження за показниками якості та безпеки в умовах Науково-дослідного центру біобезпеки та екологічного контролю ресурсів агропромислового комплексу Дніпровського державного аграрно-економічного університетуЛямець, В. Є.; Liamets, V.