(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Перегляд зібрання за групою - Теми organoleptic parameters
Результати 1 до 3 із 3
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2018 | Мікробіологічна оцінка якості сухих заквасок, що реалізуються в торговельних мережах міста Дніпро | Білан, Марина Володимирівна; Bilan, Maryna; Bilan, M. V.; Bilan, M.; Глебенюк, Володимир Володимирович; Glebenyuk, Volodymyr; Glebenyuk, V. V.; Glebenyuk, V.; Hlebeniuk, Volodymyr; Hlebeniuk, V. V.; Hlebeniuk, V.; Кучук, Т. В.; Kuchuk, T.; Кузін, С. Д.; Kuzin, S. |
2004 | Некоторые показатели качества копченых изделий, реализуемых на центральном рынке г. Луганск | Руденко, Анатолій Федорович; Rudenko, Anatolyi; Зажарська, Надія Миколаївна; Zazharska, Nadiia; Zazharska, N. M.; Zazharska, N.; Zazhars’ka, N. M.; Zazharskaya, N. N.; Зажарський, Володимир Володимирович; Zazharskyi, Volodymyr; Бондаренко, Ольга Володимирівна; Bondarenko, Olga; Алексєєва, Наталія Вікторівна; Alekseeva, Nataliya; Мамаєв, Микола Миколайович; Mamaiev, Mykola Mykolaiovych |
2017 | Оцінка якості курячих напівфабрикатів різних товаровиробників | Тішкіна, Наталія Миколаївна; Tishkina, Natalіia; Tishkina, Natalya; Tishkina, N.; Tishkina, N. N.; Tishkina, N. M.; Бондар, Аліна Вікторівна; Bondar, Alina |