Перегляд зібрання за групою - Теми organoleptic parameters

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 3 із 3
Дата випускуНазваАвтор(и)
2018Мікробіологічна оцінка якості сухих заквасок, що реалізуються в торговельних мережах міста ДніпроБілан, Марина Володимирівна; Bilan, Maryna; Bilan, M. V.; Bilan, M.; Глебенюк, Володимир Володимирович; Glebenyuk, Volodymyr; Glebenyuk, V. V.; Glebenyuk, V.; Hlebeniuk, Volodymyr; Hlebeniuk, V. V.; Hlebeniuk, V.; Кучук, Т. В.; Kuchuk, T.; Кузін, С. Д.; Kuzin, S.
2004Некоторые показатели качества копченых изделий, реализуемых на центральном рынке г. ЛуганскРуденко, Анатолій Федорович; Rudenko, Anatolyi; Зажарська, Надія Миколаївна; Zazharska, Nadiia; Zazharska, N. M.; Zazharska, N.; Zazhars’ka, N. M.; Zazharskaya, N. N.; Зажарський, Володимир Володимирович; Zazharskyi, Volodymyr; Бондаренко, Ольга Володимирівна; Bondarenko, Olga; Алексєєва, Наталія Вікторівна; Alekseeva, Nataliya; Мамаєв, Микола Миколайович; Mamaiev, Mykola Mykolaiovych
2017Оцінка якості курячих напівфабрикатів різних товаровиробниківТішкіна, Наталія Миколаївна; Tishkina, Natalіia; Tishkina, Natalya; Tishkina, N.; Tishkina, N. N.; Tishkina, N. M.; Бондар, Аліна Вікторівна; Bondar, Alina