Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/85
Назва: Некоторые показатели качества копченых изделий, реализуемых на центральном рынке г. Луганск
Інші назви: Деякі показники якості копчених виробів, що реалізуються на центральному ринку м. Луганськ
Some indicators of the quality of smoked products sold in the central market of Lugansk
Автори: Руденко, Анатолій Федорович
Rudenko, Anatolyi
Зажарська, Надія Миколаївна
Zazharska, Nadiia
Zazharska, N. M.
Zazharska, N.
Zazhars’ka, N. M.
Zazharskaya, N. N.
Зажарський, Володимир Володимирович
Zazharskyi, Volodymyr
Бондаренко, Ольга Володимирівна
Bondarenko, Olga
Алексєєва, Наталія Вікторівна
Alekseeva, Nataliya
Мамаєв, Микола Миколайович
Mamaiev, Mykola Mykolaiovych
Ключові слова: копченості
smoked meal
вміст кухонної солі
NaCe
нітрити
nitrates
органолептичні показники
organoleptic parameters
Дата публікації: 2004
Видавництво: Луганський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Некоторые показатели качества копченых изделий, реализуемых на центральном рынке г. Луганск / [ А. Ф. Руденко, Н. Н. Зажарская, В. В. Зажарский и др.] // Збірник наукових праць Луганського національного аграрного університету. – Луганськ : Вид-во ЛНАУ, 2004. – № 35/47 : Ветеринарні науки. – С. 117-120. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/85.
Короткий огляд (реферат): Quantitative determination of nitrites and NaCe in 20 samples of sausages from central Lugansk market was carry out. Increasing of nitrites concentration in 4 samples and not normal account of salt in 5 pieces of sausages was determined.Проведено количественное определение нитритов и поваренной соли в 20 пробах копченостей, реализуемых на центральном рынке г. Луганска. Виявлено превьшение концентрации нитритов в 4 пробах и отклонение от норми содержания поваренной соли в 5 пробах копчених изделий.Проведено кількісне визначення нітритів і кухонної солі у 20 пробах копчених виробів, які реалізуються на центральному ринку м. Луганськ. Виявлено збільшення концентрації нітритів у 4 пробах і відхилення від норми змісту кухонної солі у 5 пробах копчених виробів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/85
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
8.pdf144,33 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.