Перегляд зібрання за групою - Теми surgical castration

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 2 із 2
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Ефективність імпроваку за промислового виробництва свининиСамойлюк, Вячеслав Володимирович; Samoiluk, V. V.; Samoylyuk, Vyacheslav; Samoyuluk, V. V.; Samoylyuk, V.; Samoylyuk, V. V.; Samoylyuk, Wyacheslav; Samoylyuс, W. W.; Samoiliuk, V. V.; Samoiliuk, V.; Білий, Дмитро Дмитрович; Beliy, Dmitry Dmitrievich; Beliy, Dmitry; Beliy, D. D.; Bely, Dmitry Dmitrievich; Bely, Dmitry; Bely, D. D.; Bilyi, D. D.; Bilyi, D.; Belyi, D. D.; Козій, М. С.; Koziy, M. S.; Масліков, Сергій Миколайович; Maslikov, Sergei; Maslikov, S.; Maslikov, S. N.; Maslykov, S. M.; Maslikov, S. M.; Спіцина, Тетяна Леонідівна; Spitsyna, Tetiana; Spitsina, T.; Spitsina, T. L.; Spitsyna, T. L.; Spitsyna, T.
2017-09Забійні та м’ясні якості туш свиней за різного способу кастрації в умовах промислового виробництва свинини в УкраїніПовод, Микола Григорович; Povod, M.; Кравченко, Оксана Іванівна; Kravchenko, O.; Гетя, Андрій Анатолійович; Getya, A.; Храмкова, Ольга Миколаївна; Khramkova, O.; Khramkova, O. M.; Khramkova, O. N.; Hramkova, O. N.; Khramkova, Olga