Перегляд зібрання за групою - Теми wheat bread

Перейти до: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 4 із 4
Дата випускуНазваАвтор(и)
2020Baking properties of different amaranth flours as wheat bread ingredientsМиколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Жигунов, Дмитро Олександрович; Zhygunov, Dmitro; Руденко, Тетяна Вікторівна; Rudenko, Tetyana
2023Composite wheat-amaranth flour baking properties and bread freshnessMykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Aliiev, Elchyn; Алієв, Ельчин Бахтияр огли; Dudin, Volodymyr; Дудін, Володимир Юрійович
2021Determining food safety of plasma-chemically activated water and bread based on itMykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Pivovarov, Olexandr; Півоваров, Олександр Андрійович; Yefimov, Valentyn; Єфімов, Валентин Геннадійович; Sova, Nataliia; Сова, Наталія Анатоліївна; Tymchak, Dmytro; Тимчак, Дмитро Олександрович
2022Technological and nutritional benefits of amaranth groats in breadmakingMykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Aliieva, Olha; Алієва, Ольга Юріївна; Aliiev, Elchyn; Алієв, Ельчин Бахтияр огли; Pivovarov, Oleksandr; Півоваров, Олександр Андрійович