(ДДАЕУ) — ВНЗ у Дніпрі. Розташований у Нагірній частині Дніпра за адресою: 49600, Дніпропетровська обл., м. Дніпро, вул. Сергія Єфремова, 25.
Перегляд зібрання за групою - Теми wheat bread
Результати 1 до 4 із 4
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2020 | Baking properties of different amaranth flours as wheat bread ingredients | Миколенко, Світлана Юріївна; Mykolenko, Svitlana; Жигунов, Дмитро Олександрович; Zhygunov, Dmitro; Руденко, Тетяна Вікторівна; Rudenko, Tetyana |
2023 | Composite wheat-amaranth flour baking properties and bread freshness | Mykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Aliiev, Elchyn; Алієв, Ельчин Бахтияр огли; Dudin, Volodymyr; Дудін, Володимир Юрійович |
2021 | Determining food safety of plasma-chemically activated water and bread based on it | Mykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Pivovarov, Olexandr; Півоваров, Олександр Андрійович; Yefimov, Valentyn; Єфімов, Валентин Геннадійович; Sova, Nataliia; Сова, Наталія Анатоліївна; Tymchak, Dmytro; Тимчак, Дмитро Олександрович |
2022 | Technological and nutritional benefits of amaranth groats in breadmaking | Mykolenko, Svitlana; Миколенко, Світлана Юріївна; Aliieva, Olha; Алієва, Ольга Юріївна; Aliiev, Elchyn; Алієв, Ельчин Бахтияр огли; Pivovarov, Oleksandr; Півоваров, Олександр Андрійович |