Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1005
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ткаченко, Олексій Андрійович | - |
dc.contributor.author | Tkatschenko, A. A. | - |
dc.contributor.author | Tkatschenko, O. A. | - |
dc.contributor.author | Tkatschenko, Оleksii | - |
dc.contributor.author | Білан, Марина Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Bilan, Maryna | - |
dc.contributor.author | Ковальова, Лілія Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Kovaleva, L. | - |
dc.contributor.author | Зажарський, Володимир Володимирович | - |
dc.contributor.author | Zazharskiy, Vladymyr | - |
dc.contributor.author | Zazharskiy, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Zazharskyi, Vladymyr | - |
dc.contributor.author | Zazharskyi, Volodymyr | - |
dc.contributor.author | Zazharskiy, V. | - |
dc.contributor.author | Zazharskyi, V. | - |
dc.contributor.author | Zazharskiy, Volodymyr V. | - |
dc.contributor.author | Zazharskiy, V. V. | - |
dc.contributor.author | Zazharskyi, V. V. | - |
dc.date.accessioned | 2019-02-28T09:13:17Z | - |
dc.date.available | 2019-02-28T09:13:17Z | - |
dc.date.issued | 2009 | - |
dc.identifier.citation | Ліпідний склад M. Bovis за тривалого пасажу швидкорослого штаму на щільному живильному середовищі з рН 6,5 / О. А. Ткаченко, М. В. Білан, Л. О. Ковальова, В. В. Зажарський // Ветеринарна медицина України / Ветінформ. – 2009. – № 4. – С. 34-35. – Режим доступу : http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1005. | uk |
dc.identifier.uri | http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1005 | - |
dc.description | Зажарський Володимир Володимирович https://orcid.org/0000-0003-2674-2494 | uk |
dc.description.abstract | Наведено дані результатів вивчення ліпідного складу швидкорослого штаму M. bovis після тривалого пасажування на живильному середовищі з рН 6,5. Встановлено, що зміни рівня вмісту ліпідів обумовлено тривалістю пасажування та призвело до зниження вірулентності мікобактерій. This article provides the results of studing the lipids composition of quickly growing strain M. bovis after duration passaginig on nutrient medium with pH 6,5. It is established, that change of level content of lipids is caused by duration passaging and has brought about reduction virulence of mycobacteria. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Ветінформ | uk |
dc.subject | M. bovis | uk |
dc.subject | M. bovis | uk |
dc.subject | штам | uk |
dc.subject | strain | uk |
dc.subject | туберкульоз | uk |
dc.subject | tuberculosis | uk |
dc.subject | ліпідний склад | uk |
dc.subject | lipids composition | uk |
dc.title | Ліпідний склад M. Bovis за тривалого пасажу швидкорослого штаму на щільному живильному середовищі з рН 6,5 | uk |
dc.title.alternative | Lipids composition of quickly growing strain M.bovis of long duration passaging on nutrient medium with pH 6,5 | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
29.pdf | 2,05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.