Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10217
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДикун, Д. Д.-
dc.contributor.authorDykun, D. D.-
dc.contributor.authorБілан, Марина Володимирівна-
dc.contributor.authorBilan, Maryna-
dc.contributor.authorBilan, M. V.-
dc.contributor.authorBilan, M.-
dc.contributor.authorГлебенюк, Володимир Володимирович-
dc.contributor.authorGlebenyuk, Volodymyr-
dc.contributor.authorGlebenyuk, V. V.-
dc.contributor.authorGlebenyuk, V.-
dc.contributor.authorHlebeniuk, Volodymyr-
dc.contributor.authorHlebeniuk, V. V.-
dc.contributor.authorHlebeniuk, V.-
dc.date.accessioned2024-09-24T11:07:24Z-
dc.date.available2024-09-24T11:07:24Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationДикун Д. Д. Дослідження морфологічних ознак та біохімічних властивостей штамів бактерій роду Lactobacillus / Д. Д. Дикун, М. В. Білан, В. В. Глебенюк // Актуальні аспекти біології тварин, ветеринарної медицини та ветеринарно-санітарної експертизи : матеріали VІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. викладачів і здобувачів вищої освіти ( Дніпро, 7-8 черв. 2023 р. ) / Дніпровський ДАЕУ. – Дніпро, 2023. – С. 41-42. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10217.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/bitstream/123456789/7774/1/2023-%d0%9c%d0%b0%d1%82._VII%d0%86_%d0%9c%d1%96%d0%b6%d0%bd._%d0%ba%d0%be%d0%bd%d1%84._%d0%90%d0%ba%d1%82%d1%83%d0%b0%d0%bb._%d0%b0%d1%81%d0%bf%d0%b5%d0%ba%d1%82.....%d0%94%d0%94%d0%90%d0%95%d0%a3_2023.pdf-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10217-
dc.descriptionБілан Марина Володимирівна https://orcid.org/0000-0003-3178-201X Глебенюк Володимир Володимирович https://orcid.org/0000-0001-5599-651Xuk
dc.description.abstractВиділені ізоляти лактозопозитивних лактобактерій Lactobacillus casei subsp. tolerans, Lactobacillus curvatus, Lactobacillus salivarius були подібними між собою за морфологічними ознаками, культуральними властивостями та різнилися між собою ферментативними властивостями. Визначення біологічних властивостей штамів лактобактерій дасть змогу контролювати терапевтичні ефекти від їх застосування в якості пробіотиків і розуміти мінливість їх складу в залежності від факторів навколишнього середовища. Vydileni izoliaty laktozopozytyvnykh laktobakterii Lactobacillus casei subsp. tolerans, Lactobacillus curvatus, Lactobacillus salivarius buly podibnymy mizh soboiu za morfolohichnymy oznakamy, kulturalnymy vlastyvostiamy ta riznylysia mizh soboiu fermentatyvnymy vlastyvostiamy. Vyznachennia biolohichnykh vlastyvostei shtamiv laktobakterii dast zmohu kontroliuvaty terapevtychni efekty vid yikh zastosuvannia v yakosti probiotykiv i rozumity minlyvist yikh skladu v zalezhnosti vid faktoriv navkolyshnoho seredovyshcha.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectLactobacillusuk
dc.subjectLactobacillusuk
dc.subjectлактобактеріїuk
dc.subjectlaktobakteriiuk
dc.subjectферментативні властивостіuk
dc.subjectfermentatyvni vlastyvostiuk
dc.titleДослідження морфологічних ознак та біохімічних властивостей штамів бактерій роду Lactobacillusuk
dc.title.alternativeDoslidzhennia morfolohichnykh oznak ta biokhimichnykh vlastyvostei shtamiv bakterii rodu Lactobacillusuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2023-Мат._VIIІ_Міжн._конф._Актуал._аспект.....ДДАЕУ_2023-41-42.pdf396,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.