Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1026
Назва: Структура формування ефективності процесу доїння
Інші назви: The structure of the formation of the effectiveness of the milking process
Автори: Дудін, Володимир Юрійович
Dudin, Volodymyr Yuriyovych
Березанський, Денис Олександрович
Berezansky, Denis Оlexandrovich
Чухліб, Олександра Іванівна
Chuhlib, Oleksandra Ivanivna
Ключові слова: доїння
milk
молоко
milk
якість
quality
доїльний апарат
milking machine
Дата публікації: 2018
Видавництво: Publishing House «Education and Science», Praha
Бібліографічний опис: Дудін В.Ю. Структура формування ефективності процесу доїння/ В.Ю. Дудін, Д.О. Березанський, О.І. Чухліб //Materiály XIV Mezinárodní vĕdecko – praktická konference «Moderní vymoženosti vědy – 2018», Volume 8 : Praha. Publishing House «Education and Science» - S. 53-56.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1026
Короткий огляд (реферат): На ефективність процесу доїння впливають всі ланки біотехнічної системи: тварина - людина – машина. Щодо останнього, то фактор «досконалість доїльного апарату» впливає на отриманий продукт та на біологічні складові системи тварину та оператора. The efficiency of the milking process is influenced by all parts of the biotechnical system: the animal - the person - the car. Concerning the latter, the "milking machine perfection factor" affects the product obtained and the biological components of the animal system and the operator.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/jspui/retrieve/4dc11186-b5a4-40da-8351-e461c3f82f2c/Dudin_4.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1026
ISBN: 978-966-8736-05-6 (Print)
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dudin_4.pdf771,47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.