Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/1027
Назва: Формування якості годівлі повнораціонними комбікормами
Інші назви: Formation of the quality of feeding full-fodder mixed fodders
Автори: Дудін, Володимир Юрійович
Dudin, Volodymyr Yuriyovych
Гаврильченко, Олександр Степанович
Gavrilchenko, Oleksandr Stepanovich
Мудрак, Юрій Ігорович
Mudrak, Yuriy Igorovich
Черниш, Павло Іванович
Chernysh, Pavel Ivanovich
Ключові слова: тваринництво
animal production
ефективність виробництва
production efficiency
якість годівлі
quality of feeding
комбікорм
feed
Дата публікації: 2018
Видавництво: Publishing House «Education and Science», Praha
Бібліографічний опис: Дудін В.Ю. Формування якості годівлі повнораціонними комбікормами / В.Ю. Дудін, О.С. Гаврильченко, Ю.І. Мудрак, П.І. Черниш //Materiály XIV Mezinárodní vĕdecko - praktická konference «Moderní vymoženosti vědy - 2018», Volume 8 : Praha. Publishing House «Education and Science» - S. 48-53.- Режим доступу: http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1027
Короткий огляд (реферат): Розроблено структурну схему формування ефективності виробництва продукції тваринництва, з якої встановлено, що найбільш впливовим показником буде «якість годівлі», розглянувши який як певну систему складових було виділено технологічні та технічні ланки, які обумовлені зоотехнічними вимогами. Виділено дві основні складові, які забезпечуються технічною реалізацією процесів – однорідність подрібнення та змішування, при чому останній найбільше залежить від операційної технології приготування та роздавання кормів. The structural scheme of formation of the efficiency of livestock production has been developed, from which it has been established that the most influential indicator will be "quality of feeding", considering that as a certain system of components technological and technical links, which are caused by zootechnical requirements, were allocated. There are two main components that are provided by the technical implementation of the processes - homogeneity of grinding and mixing, whereby the latter depends most on the operating technology of preparation and distribution of feed.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/jspui/retrieve/769f0c47-c149-494a-9a25-c5d46bc90f35/Dudin_5.pdf
http://dspace.dsau.dp.ua/jspui/handle/123456789/1027
ISBN: 978-966-8736-05-6 (Print)
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dudin_5.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.