Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10287| Назва: | Удосконалення технології підготовки питної води на Аульському водозаборі |
| Інші назви: | Udoskonalennia tekhnolohii pidhotovky pytnoi vody na Aulskomu vodozabori |
| Автори: | Кузьміна, Лілія Ігорівна Kuzmina, Liliia |
| Ключові слова: | очищення ochyshchennia знезараження znezarazhennia питна вода pytna voda хлор khlor озон ozon водстійники vodstiinyky змішувачі zmishuvachi резервуари rezervuary хлоратори khloratory фільтри filtry насосна станція nasosna stantsiia |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Кузьміна Л. І. Удосконалення технології підготовки питної води на Аульському водозаборі : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 183, Технології захисту навколишнього середовища / Лілія Ігорівна Кузьміна ; наук. кер. Геннадій Васильович Гапіч ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Факультет водогосподарської інженерії та екології, Каф. цивільної інженерії, технологій будівництва і захисту довкілля. – Дніпро, 2024. – 79 с. – Режим доступу : URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10287 |
| Короткий огляд (реферат): | Мета роботи – на підставі діючої методики очистки та знезаражування води, розібрати недоліки та переваги підготовки питної води до споживання та надати рекомендації щодо покращення очистки води. Meta roboty – na pidstavi diiuchoi metodyky ochystky ta znezarazhuvannia vody, rozibraty nedoliky ta perevahy pidhotovky pytnoi vody do spozhyvannia ta nadaty rekomendatsii shchodo pokrashchennia ochystky vody. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10287 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра цивільної інженерії, технологій будівництва та захисту довкілля. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 1.pdf | 1,42 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
