Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10331
Назва: | Особливості технології годівлі курчат-бройлерів у приватному акціонерному товаристві «Птахокомплекс «Дніпровський» Кам’янського району Дніпропетровської області |
Інші назви: | Osoblyvosti tekhnolohii hodivli kurchat-broileriv u pryvatnomu aktsionernomu tovarystvi «Ptakhokompleks «Dniprovskyi» Kamianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti |
Автори: | Цап, Т. О. Tsap, T. O. |
Ключові слова: | годівля курчат-бройлерів hodivlia kurchat-broileriv рентабельність виробництва м’яса птиці rentabelnist vyrobnytstva miasa ptytsi продуктивність птиці produktyvnist ptytsi збереженість птиці zberezhenist ptytsi споживання корму spozhyvannia kormu показники забою птиці pokaznyky zaboiu ptytsi |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Дніпровський ДАЕУ |
Бібліографічний опис: | Цап Т. О. Особливості технології годівлі курчат-бройлерів у приватному акціонерному товаристві «Птахокомплекс «Дніпровський» Кам’янського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Цап Т. О. ; наук. керівник Черненко О. І. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології годівлі і розведення тварин. – Дніпро, 2024. – 52 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10331. |
Короткий огляд (реферат): | Мета дослідження полягала у вивченні технології годівлі курчат-бройлерів у залежності від вікових періодів вирощування. Meta doslidzhennia poliahala u vyvchenni tekhnolohii hodivli kurchat-broileriv u zalezhnosti vid vikovykh periodiv vyroshchuvannia. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10331 |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології годівлі і розведення тварин. Бакалаври |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Цап Т. О..pdf | 1,13 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.