Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10377
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Коцур, Аня | - |
dc.contributor.author | Kotsur, Ania | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-08T10:27:47Z | - |
dc.date.available | 2024-10-08T10:27:47Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Коцур А. А. Вплив елементів технології вирощування на врожайність кизилу справжнього в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Авіас – 2000 м» Дніпровського району Дніпропетровської області : магістер. кваліф. робота : 201, Агрономія / Сергій Ковальчук; наук. кер. В. Позняк; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Агрономічний ф-т, Каф.,загального землеробства та грунтознавства – Дніпро 2024. – 62 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10377 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10377 | - |
dc.description.sponsorship | Ботанічний склад плодових рослин, що вирощуються в Степовому Придніпров’ї обмежений і може бути розширений шляхом інтродукції такої цінної культури як кизил. Останнім часом стратегія розвитку плодівництва формується з урахуванням охорони довкілля . Проводиться підбір та заміна сприйнятливих до хвороб сортів на високостійкі та імунні до основних захворювань. Однією із стійких рослин до основних стр Botanichnyi sklad plodovykh roslyn, shcho vyroshchuiutsia v Stepovomu Prydniprovi obmezhenyi i mozhe buty rozshyrenyi shliakhom introduktsii takoi tsinnoi kultury yak kyzyl. Ostannim chasom stratehiia rozvytku plodivnytstva formuietsia z urakhuvanniam okhorony dovkillia . Provodytsia pidbir ta zamina spryiniatlyvykh do khvorob sortiv na vysokostiiki ta imunni do osnovnykh zakhvoriuvan. Odniieiu iz stiikykh roslyn do osnovnykh stres-faktoriv ye kyzyl. Kyzyl kultyvuietsia u bahatokh krainakh.ес-факторів є кизил. Кизил культивується у багатьох країнах. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно–економічний університет | uk |
dc.subject | комплексна оцінка якості плодів | uk |
dc.subject | kompleksna otsinka yakosti plodiv | uk |
dc.subject | антиоксидантна активність | uk |
dc.subject | antyoksydantna aktyvnist | uk |
dc.subject | смак | uk |
dc.subject | smak | uk |
dc.subject | зовнішній вигляд рослин | uk |
dc.subject | зовнішній вигляд рослин | uk |
dc.title | Вплив елементів технології вирощування на врожайність кизилу справжнього в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Авіас – 2000 м» Дніпровського району Дніпропетровської області | uk |
dc.title.alternative | Vplyv elementiv tekhnolohii vyroshchuvannia na vrozhainist kyzylu spravzhnoho v umovakh tovarystva z obmezhenoiu vidpovidalnistiu «Avias – 2000 m» Dniprovskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра загального землеробства та ґрунтознавства . Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Коцур А. А..pdf | 1,71 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.