Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10392
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЦап, Світлана Володимирівна-
dc.contributor.authorTsap, S.-
dc.contributor.authorTsap, Svitlana-
dc.contributor.authorTsap, S. V.-
dc.contributor.authorTsap, Svitlana V.-
dc.contributor.authorTsap, Svitlana Volodymyrivna-
dc.contributor.authorОріщук, Оксана Сергіївна-
dc.contributor.authorOrishchuk, O. S.-
dc.contributor.authorOrishchuk, O.-
dc.contributor.authorOrishchuk, Oksana-
dc.contributor.authorOrischuk, O.-
dc.contributor.authorТкаченко, С. А.-
dc.contributor.authorTkachenko, S. A.-
dc.date.accessioned2024-10-09T11:09:15Z-
dc.date.available2024-10-09T11:09:15Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationЦап С. В. Ефективність використання білкової добавки в годівлі перепелів та її вплив на морфологічний склад яєць / С. В. Цап, О. С. Оріщук, С. А. Ткаченко // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доповідей Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів ( Харків, 23-24 квіт. 2024 р. ) / Державний біотехнологічний університет. – Харків, 2024. – С. 128-130. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10392.uk
dc.identifier.urihttps://biotechuniv.edu.ua/nauka/konferentsiyi/-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10392-
dc.descriptionЦап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х Оріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870хuk
dc.description.abstractВведення у раціони перепелів 5,0 % кормової добавки сприяло підвищенню продуктивності на 14,2 % та привело до зниження витрат корму на виробництво 1 кг яєчної маси на 16,2 % та позитивно вплинуло на морфологічний склад яєць. Vvedennia u ratsiony perepeliv 5,0 % kormovoi dobavky spryialo pidvyshchenniu produktyvnosti na 14,2 % ta pryvelo do znyzhennia vytrat kormu na vyrobnytstvo 1 kh yaiechnoi masy na 16,2 % ta pozytyvno vplynulo na morfolohichnyi sklad yaiets.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДержавний біотехнологічний університетuk
dc.subjectяєчна продуктивністьuk
dc.subjectyaiechna produktyvnistuk
dc.subjectбілкові добавкиuk
dc.subjectbilkovi dobavkyuk
dc.subjectгодівля перепелівuk
dc.subjecthodivlia perepelivuk
dc.subjectраціони перепелівuk
dc.subjectratsiony perepelivuk
dc.titleЕфективність використання білкової добавки в годівлі перепелів та її вплив на морфологічний склад яєцьuk
dc.title.alternativeEfektyvnist vykorystannia bilkovoi dobavky v hodivli perepeliv ta yii vplyv na morfolohichnyi sklad yaietsuk
dc.typeConference abstractsuk
Розташовується у зібраннях:Тези конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
128-130.pdf169,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.