Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10392
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Цап, Світлана Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Tsap, S. | - |
dc.contributor.author | Tsap, Svitlana | - |
dc.contributor.author | Tsap, S. V. | - |
dc.contributor.author | Tsap, Svitlana V. | - |
dc.contributor.author | Tsap, Svitlana Volodymyrivna | - |
dc.contributor.author | Оріщук, Оксана Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Orishchuk, O. S. | - |
dc.contributor.author | Orishchuk, O. | - |
dc.contributor.author | Orishchuk, Oksana | - |
dc.contributor.author | Orischuk, O. | - |
dc.contributor.author | Ткаченко, С. А. | - |
dc.contributor.author | Tkachenko, S. A. | - |
dc.date.accessioned | 2024-10-09T11:09:15Z | - |
dc.date.available | 2024-10-09T11:09:15Z | - |
dc.date.issued | 2024-04 | - |
dc.identifier.citation | Цап С. В. Ефективність використання білкової добавки в годівлі перепелів та її вплив на морфологічний склад яєць / С. В. Цап, О. С. Оріщук, С. А. Ткаченко // Відновлення та інноваційний розвиток тваринництва в умовах сучасних викликів : тези доповідей Всеукр. наук.-практ. конф. науковців, викладачів та аспірантів ( Харків, 23-24 квіт. 2024 р. ) / Державний біотехнологічний університет. – Харків, 2024. – С. 128-130. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10392. | uk |
dc.identifier.uri | https://biotechuniv.edu.ua/nauka/konferentsiyi/ | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10392 | - |
dc.description | Цап Світлана Володимирівна https://orcid.org/0000-0002-2495-949х Оріщук Оксана Сергіївна https://orcid.org/0000-0002-6140-870х | uk |
dc.description.abstract | Введення у раціони перепелів 5,0 % кормової добавки сприяло підвищенню продуктивності на 14,2 % та привело до зниження витрат корму на виробництво 1 кг яєчної маси на 16,2 % та позитивно вплинуло на морфологічний склад яєць. Vvedennia u ratsiony perepeliv 5,0 % kormovoi dobavky spryialo pidvyshchenniu produktyvnosti na 14,2 % ta pryvelo do znyzhennia vytrat kormu na vyrobnytstvo 1 kh yaiechnoi masy na 16,2 % ta pozytyvno vplynulo na morfolohichnyi sklad yaiets. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет | uk |
dc.subject | яєчна продуктивність | uk |
dc.subject | yaiechna produktyvnist | uk |
dc.subject | білкові добавки | uk |
dc.subject | bilkovi dobavky | uk |
dc.subject | годівля перепелів | uk |
dc.subject | hodivlia perepeliv | uk |
dc.subject | раціони перепелів | uk |
dc.subject | ratsiony perepeliv | uk |
dc.title | Ефективність використання білкової добавки в годівлі перепелів та її вплив на морфологічний склад яєць | uk |
dc.title.alternative | Efektyvnist vykorystannia bilkovoi dobavky v hodivli perepeliv ta yii vplyv na morfolohichnyi sklad yaiets | uk |
dc.type | Conference abstracts | uk |
Розташовується у зібраннях: | Тези конференцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
128-130.pdf | 169,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.