Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10420
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДятлов, Іван Сергійович-
dc.contributor.authorDiatlov, Ivan-
dc.date.accessioned2024-10-13T07:16:19Z-
dc.date.available2024-10-13T07:16:19Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationДятлов І. С. Удосконалення управління операційними процесами на підприємстві : кваліфікаційна робота на здобуття ОС «Бакалавр» : 073 Менеджмент / Дятлов Іван Сергійович ; наук. керівник Величко Олександр Петрович ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т, Ф-т менеджменту і маркетингу, Каф. менеджменту і права. – Дніпро, 2024. – 62 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10420uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10420-
dc.description.abstractМетою бакалаврської роботи є створення плану дій стосовно покращення управління операційною діяльністю аграрного підприємства, що сприятиме стійкому розвитку та успіху на ринку. Предметом дослідження є методи та інструменти удосконалення управління операційними процесами в аграрному підприємстві. Об’єктом дослідження є операційні процеси в аграрному підприємстві СТОВ "Тропік" Кам’янського району Дніпропетровської області. У бакалаврській кваліфікаційній роботі вирішувалися такі завдання: • вивчено теоретичні положення стосовно управління операційними процесами за сучасних умов; • досліджено ефективність операційної діяльності на підприємстві; • здійснено аналіз особливостей організації управління операційними процесами у СТОВ "Тропік"; • розроблено пропозиції щодо поліпшення управління бізнес-процесами підприємства на основі методу мережного планування операцій; • визначено напрями удосконалення бренд-менеджменту в системі операційного управління СТОВ «Тропік»; • оптимізовано витрати з організації управління операційним процесом підтримки продажів в аграрному підприємстві. Інформаційна базадосліджень: матеріали відкритого доступу по СТОВ «Тропік», фінансова звітність підприємства, результати анкетування працівників та стейкхолдерів, аналітичні дані сільськогосподарських ринків, нормативні документи тощо. Під час проведення розрахунків для більш деталізованого аналізу показників у роботі використано такі методи досліджень: монографічний, спостереження, анкетування, аналітичні показники рядів динаміки, графічний метод, метод лінійного програмування, метод мережного моделювання та ін.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectпідприємствоuk
dc.subjectpidpryiemstvouk
dc.subjectопераційні процесиuk
dc.subjectoperatsiini protsesyuk
dc.subjectудосконалення управлінняuk
dc.subjectudoskonalennia upravlinniauk
dc.titleУдосконалення управління операційними процесами на підприємствіuk
dc.title.alternativeUdoskonalennia upravlinnia operatsiinymy protsesamy na pidpryiemstviuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра менеджменту і права. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Дятлов І. С..pdf1,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.