Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10599
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТертишний, Олег Олександрович-
dc.contributor.authorTertyshnyi, Oleh-
dc.contributor.authorПівоваров, Олександр Андрійович-
dc.contributor.authorPivovarov, Oleksandr-
dc.contributor.authorКошулько, Віталій Сергійович-
dc.contributor.authorKoshulko, Vitalii-
dc.date.accessioned2024-11-13T05:01:51Z-
dc.date.available2024-11-13T05:01:51Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationТертишний О. О. Гідромеханічні процеси та обладнання в харчових виробництвах : навч. посіб. / О. О. Тертишний, О. А. Півоваров, В. С. Кошулько ; ДДАЕУ. – Дніпро : ДДАЕУ, 2024. – 364 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10599uk
dc.identifier.isbnISBN 978-617-95201-8-1-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10599-
dc.description.abstractВ начальному посібнику викладено систематизований матеріал стосовно теоретичних основ гідромеханічних процесів, наведено методи визначення основних технологічних і конструктивних параметрів відповідних апаратів і технологічного обладнання для зберігання, переміщення, змішування, розділення, осадження, фільтрування сировинних матеріалів і готової харчової продукції. Посібник складено у відповідності до робочої програми дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» і буде корисним для роботи на аудиторних заняттях та для самостійної підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання та у вивченні споріднених дисциплін: технологічного спрямування. V nachalnomu posibnyku vykladeno systematyzovanyi material stosovno teoretychnykh osnov hidromekhanichnykh protsesiv, navedeno metody vyznachennia osnovnykh tekhnolohichnykh i konstruktyvnykh parametriv vidpovidnykh aparativ i tekhnolohichnoho obladnannia dlia zberihannia, peremishchennia, zmishuvannia, rozdilennia, osadzhennia, filtruvannia syrovynnykh materialiv i hotovoi kharchovoi produktsii. Posibnyk skladeno u vidpovidnosti do robochoi prohramy dystsypliny «Protsesy i aparaty kharchovykh vyrobnytstv» i bude korysnym dlia roboty na audytornykh zaniattiakh ta dlia samostiinoi pidhotovky zdobuvachiv pershoho (bakalavrskoho) rivnia vyshchoi osvity osvitno-profesiinoi prohramy «Kharchovi tekhnolohii» zi spetsialnosti 181 «Kharchovi tekhnolohii» dennoi ta zaochnoi form navchannia ta u vyvchenni sporidnenykh dystsyplin: tekhnolohichnoho spriamuvannia.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectтеоретичні основи гідромеханічних процесівuk
dc.subjectteoretychni osnovy hidromekhanichnykh protsesivuk
dc.subjectметоди визначення основних технологічних і конструктивних параметрівuk
dc.subjectmetody vyznachennia osnovnykh tekhnolohichnykh i konstruktyvnykh parametrivuk
dc.subjectпроцеси і апарати харчових виробництвuk
dc.subjectprotsesy i aparaty kharchovykh vyrobnytstvuk
dc.subjectтехнологічне обладнанняuk
dc.subjecttekhnolohichne obladnanniauk
dc.subjectхарчові технологіїuk
dc.subjectkharchovi tekhnolohiiuk
dc.titleГідромеханічні процеси та обладнання в харчових виробництвахuk
dc.title.alternativeHidromekhanichni protsesy ta obladnannia v kharchovykh vyrobnytstvakhuk
dc.typeBookuk
Розташовується у зібраннях:Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Гідромеханічні процеси A5 (1).pdf18,79 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.