Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10599
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Тертишний, Олег Олександрович | - |
dc.contributor.author | Tertyshnyi, Oleh | - |
dc.contributor.author | Півоваров, Олександр Андрійович | - |
dc.contributor.author | Pivovarov, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Кошулько, Віталій Сергійович | - |
dc.contributor.author | Koshulko, Vitalii | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-13T05:01:51Z | - |
dc.date.available | 2024-11-13T05:01:51Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Тертишний О. О. Гідромеханічні процеси та обладнання в харчових виробництвах : навч. посіб. / О. О. Тертишний, О. А. Півоваров, В. С. Кошулько ; ДДАЕУ. – Дніпро : ДДАЕУ, 2024. – 364 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10599 | uk |
dc.identifier.isbn | ISBN 978-617-95201-8-1 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10599 | - |
dc.description.abstract | В начальному посібнику викладено систематизований матеріал стосовно теоретичних основ гідромеханічних процесів, наведено методи визначення основних технологічних і конструктивних параметрів відповідних апаратів і технологічного обладнання для зберігання, переміщення, змішування, розділення, осадження, фільтрування сировинних матеріалів і готової харчової продукції. Посібник складено у відповідності до робочої програми дисципліни «Процеси і апарати харчових виробництв» і буде корисним для роботи на аудиторних заняттях та для самостійної підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Харчові технології» зі спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання та у вивченні споріднених дисциплін: технологічного спрямування. V nachalnomu posibnyku vykladeno systematyzovanyi material stosovno teoretychnykh osnov hidromekhanichnykh protsesiv, navedeno metody vyznachennia osnovnykh tekhnolohichnykh i konstruktyvnykh parametriv vidpovidnykh aparativ i tekhnolohichnoho obladnannia dlia zberihannia, peremishchennia, zmishuvannia, rozdilennia, osadzhennia, filtruvannia syrovynnykh materialiv i hotovoi kharchovoi produktsii. Posibnyk skladeno u vidpovidnosti do robochoi prohramy dystsypliny «Protsesy i aparaty kharchovykh vyrobnytstv» i bude korysnym dlia roboty na audytornykh zaniattiakh ta dlia samostiinoi pidhotovky zdobuvachiv pershoho (bakalavrskoho) rivnia vyshchoi osvity osvitno-profesiinoi prohramy «Kharchovi tekhnolohii» zi spetsialnosti 181 «Kharchovi tekhnolohii» dennoi ta zaochnoi form navchannia ta u vyvchenni sporidnenykh dystsyplin: tekhnolohichnoho spriamuvannia. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | теоретичні основи гідромеханічних процесів | uk |
dc.subject | teoretychni osnovy hidromekhanichnykh protsesiv | uk |
dc.subject | методи визначення основних технологічних і конструктивних параметрів | uk |
dc.subject | metody vyznachennia osnovnykh tekhnolohichnykh i konstruktyvnykh parametriv | uk |
dc.subject | процеси і апарати харчових виробництв | uk |
dc.subject | protsesy i aparaty kharchovykh vyrobnytstv | uk |
dc.subject | технологічне обладнання | uk |
dc.subject | tekhnolohichne obladnannia | uk |
dc.subject | харчові технології | uk |
dc.subject | kharchovi tekhnolohii | uk |
dc.title | Гідромеханічні процеси та обладнання в харчових виробництвах | uk |
dc.title.alternative | Hidromekhanichni protsesy ta obladnannia v kharchovykh vyrobnytstvakh | uk |
dc.type | Book | uk |
Розташовується у зібраннях: | Навчальні посібники, розділи. Довідники, словники |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гідромеханічні процеси A5 (1).pdf | 18,79 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.