Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10658
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГалкіна, Ксенія Ігорівна-
dc.contributor.authorHalkina, Kseniia-
dc.date.accessioned2024-11-19T11:30:07Z-
dc.date.available2024-11-19T11:30:07Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГалкіна К. І. Обґрунтування технології виробництва печива на основі нетрадиційних видів сировини : кваліфікаційна робота на здобуття освітнього ступеня «Бакалавр» : 181, Харчові технології / Ксенія Ігорівна Галкіна ; наук. кер. Яна Василівна Гезь ; Дніпровський держ. аграр.-екон. ун-т. Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 71 с. – Режим доступу :https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10658uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10658-
dc.description.abstractМетою роботи є розроблення рецептури печива на основі нетрадиційних видів сировини. Необхідність розробки вдосконалених рецептур залишається актуальною у зв’язку з тим, що населення зростає та все більше людей мають алергію на глютен та лактозу. Нажаль, найчастіше у основу виготовлення борошняних кондитерських виробів використовують пшеничне борошно. Це достатньо сильно обмежує харчовий спектр людей з непереносимістю лактози та глютену. Ця проблема актуальна на часі, тому актуально розробити альтернативну рецептуру пісочного печива, але з використанням нетрадиційної сировини, що дозволить людям з харчовими Metoiu roboty ye rozroblennia retseptury pechyva na osnovi netradytsiinykh vydiv syrovyny. Neobkhidnist rozrobky vdoskonalenykh retseptur zalyshaietsia aktualnoiu u zviazku z tym, shcho naselennia zrostaie ta vse bilshe liudei maiut alerhiiu na hliuten ta laktozu. Nazhal, naichastishe u osnovu vyhotovlennia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv vykorystovuiut pshenychne boroshno. Tse dostatno sylno obmezhuie kharchovyi spektr liudei z neperenosymistiu laktozy ta hliutenu. Tsia problema aktualna na chasi, tomu aktualno rozrobyty alternatyvnu retsepturu pisochnoho pechyva, ale z vykorystanniam netradytsiinoi syrovyny, shcho dozvolyt liudiam z kharchovymy obmezhenniamy zadovolnyty svoi potreby, ta nasytyty orhanizm pozhyvnymy rechovynamy.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectмигдалеве борошноuk
dc.subjectmyhdaleve boroshnouk
dc.subjectпечиво пісочнеuk
dc.subjectpechyvo pisochneuk
dc.subjectборошно волоського горіхуuk
dc.subjectboroshno voloskoho horikhuuk
dc.subjectпорошок керобуuk
dc.subjectporoshok kerobuuk
dc.subjectтехнологіяuk
dc.subjecttekhnolohiiauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва печива на основі нетрадиційних видів сировиниuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva pechyva na osnovi netradytsiinykh vydiv syrovynyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Галкіна К. І..pdf2,88 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.