Кафедра харчових технологій. Бакалаври : [95] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 95
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Обґрунтування технології виробництва житньої крупиТкаченко, Вікторія Володимирівна; Tkachenko, Viktoriia Volodymyrivna
2024Обґрунтування технології харчових добавок із рослинної сировиниСкрипник, Аліна Олегівна; Skrypnyk, Alina Olehivna
2024Розробка технології нових видів сухих сніданків функціонального призначенняПотьомкіна, Ольга Костянтинівна; Potomkina, Olha Kostiantynivna
2024Удосконалення технологічної лінії з виробництва хлібобулочних виробівОчеретько, Юлія Олексіївна; Ocheretko, Yuliia Oleksiivna
2024Обґрунтування технології виробництва соку з чорної смородиниКравчук, Інна Юріївна; Kravchuk, Inna Yuriivna
2024Обґрунтування технології утилізації відходів олійного виробництваКалюжний, Микола Миколайович; Kaliuzhnyi, Mykola Mykolaiovych
2024Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки насіння олійних культурІвченко, Марія Володимирівна; Ivchenko, Mariia Volodymyrivna
2024Удосконалення технології виробництва рисової крупиЖук, Катерина Сергіївна; Zhuk, Kateryna Serhiivna
2024Розробка технології напоїв функціонального призначення на основі плодів айвиДереза, Сергій Сергійович; Dereza, Serhii Serhiiovych
2024Обґрунтування технології виробництва пряників підвищеної харчової та біологічної цінностіЧернуська, Дар’я Андріївна; Chernuska, Daria
2024Обгрунтування виробництва копчено-варених м’ясних виробів із використанням чорного листя бадануХарченко, Діана Валеріївна; Kharchenko, Diana
2024Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна злакових культурСмусенко, Віолетта Григорівна; Smusenko, Violetta
2024Удосконалення технологічної лінії виробництва ковбас варенихСіренко, Олена Сергіївна; Sirenko, Olena
2024Розробка технології виробництва фруктових желе з додаванням олії зародків пшениціСитник, Іван Юрійович; Sytnyk, Ivan
2024Удосконалення ділянки замісу тіста в технологічній лінії виробництва здобних виробівСаєнко, Олеся Олегівна; Saienko, Olesia
2024Обґрунтування технології виробництва батончиків на основі овочевої сировиниРогатинська, Катерина Олександрівна; Rohatynska, Kateryna
2024Обґрунтування технології виробництва парових хлібобулочних виробів з пшеничного та суміші пшеничного і житнього борошнаРаєвська, Анна Олегівна; Raievska, Anna
2024Обґрунтування технології виробництва плодоовочевих пектиновмісних соусівРадчук, Катерина Максимівна; Radchuk, Kateryna
2024Обґрунтування технології борошняних виробів із бездріжджового тіста з овочевими добавкамиБабенко, Владислава Валентинівна; Babenko, Vladyslava Valentynivna
2024Удосконалення технологічної лінії з виробництва води вітамінізованоїПетренко, Марія Вікторівна; Petrenko, Mariia
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 95