Кафедра харчових технологій. Бакалаври : [164] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 164
Дата випускуНазваАвтор(и)
2025Проєкт цеху з виробництва олії соняшниковоїЧмир, Тетяна Сергіївна; Chmyr, Tetiana Serhiivna
2025Обґрунтування технології поводження з вторинними ресурсами на підприємстві молочної промисловостіЧерканов, Олександр Євгенович; Cherkanov, Oleksandr Yevhenovych
2025Обґрунтування технології виробництва напоїв із плодів буряка та морквиТерещенко, Сергій Миколайович; Tereshchenko, Serhii Mykolaiovych
2025Обґрунтування технології виробництва олії кунжутноїПопова, Христина Олегівна; Popova, Khrystyna Olehivna
2025Обґрунтування технології виробів вафельних із застосуванням комплексних поліпшувачівПауль, Анна Сергіївна; Paul, Anna Serhiivna
2025Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних для харчування військовихМогилко, Ілона Юріївна; Mohylko, Ilona Yuriivna
2025Обґрунтування технології переробки плодів іргиЛуговська, Анна Валеріївна; Luhovska, Anna Valeriivna
2025Обґрунтування технології виробництва локшини збагаченої водоростямиКуліков, Юрій Віталійович; Kulikov, Yurii Vitaliiovych
2025Обґрунтування технології виробництва делікатесів з м’яса куркиКалініченко, Наталія Сергіївна; Kalinichenko, Nataliia Serhiivna
2025Обґрунтування технології виробництва морозива вершкового з низьким вмістом лактозиДоманова, Анастасія Русланівна; Domanova, Anastasiia Ruslanivna
2025Обґрунтування технології виробництва морозива вершкового на основі рослинних замінників молокаГоробець, Юлія Сергіївна; Horobets, Yuliia Serhiivna
2025Обґрунтування технології виробництва мармеладу з використанням напівфабрикатів ягіднихБойко, Юліанна Миронівна; Boiko, Yulianna Myronivna
2025Обґрунтування технології виробництва зефіру з фруктозоюБойко, Ангеліна Геннадіївна; Boiko, Anhelina Hennadiivna
2025Удосконалення технологічної лінії переробки насіння рициниБодня, Наталія Олександрівна; Bodnia, Nataliia Oleksandrivna
2025Обґрунтування технології виробництва виробів борошняних з додаванням насіння гарбуза екструдованогоБезсмертний, Петро Олександрович; Bezsmertnyi, Petro Oleksandrovych
2025Обґрунтування технології виробництва чипсів картопляних із застосуванням лактулозиЧерняк, Віктор Вікторович; Cherniak, Viktor Viktorovych
2025Обґрунтування технології виробництва виробів кондитерських борошняних з додаванням борошна полбиФедоренко, Дар’я Олександрівна; Fedorenko, Daria Oleksandrivna
2025Обґрунтування технології зменшення пилових викидів на підприємстві зі зберігання і переробки зернаТітовський, Нікіта Сергійович; Titovskyi, Nikita Serhiiovych
2025Удосконалення ділянки рафінації цеху з виробництва соняшникової оліїСтаровірець, Діана Олександрівна; Starovirets, Diana Oleksandrivna
2025Обґрунтування технології виробництва виробів борошняних з додаванням порошків із рослинної сировиниСещенко, Ілля Олександрович; Seshchenko, Illia Oleksandrovych
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 164