Кафедра харчових технологій. Бакалаври : [60] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 60
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Обґрунтування технології виробництва вафель функціонального призначення з додаванням цукрозамінникаКірієнко, Анастасія Станіславівна; Kiriienko, Anastasiia
2024Обґрунтування технології виробництва безглютенового солоду з гречкиКащеєва, Єлизавета Володимирівна; Kashcheieva, Yelyzaveta
2024Розробка маловідходної технології переробки плодів обліпихиЄфименко, Катерина Іванівна; Yefymenko, Kateryna
2024Удосконалення технологічної лінії забійного цехуЄременко, Руслана Андріївна; Yeremenko, Ruslana
2024Удосконалення технології виробництва йогуртівЄпішина, Альона Євгеніївна; Yepishyna, Alona
2024Обґрунтування технології виробництва цукрового печива, збагаченого овочевими порошкамиДоценко, В’ячеслав Миколайович; Dotsenko, Viacheslav
2024Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів збагачених біологічно активними добавкамиГрановський, Денис Сергійович; Hranovskyi, Denys
2024Розробка технології переробки зародків зерна кукурудзиГотвянський, Володимир Миколайович; Hotvianskyi, Volodymyr
2024Обґрунтування технології виробництва печива на основі нетрадиційних видів сировиниГалкіна, Ксенія Ігорівна; Halkina, Kseniia
2024Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів швидкого приготуванняБабенко, Вадим Олегович; Babenko, Vadym
2024Удосконалення ділянки випікання в технологічній лінії виробництва хліба житньогоАнтоненко, Анастасія Ігорівна; Antonenko, Anastasiia
2023Обґрунтування процесу інтенсифікації пророщування зерна жита при різних температурних режимахЯкубовська, Богдана Миколаївна; Yakubovska, Bohdana
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва вершкового масла в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат» Придніпровський»Лисенко, Лідія Сергіївна; Lysenko, Lidiia
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва ячної крупи в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Стас і К»Кравченко, Ксенія Вікторівна; Kravchenko, Kseniia
2023Обґрунтування технології виробництва харчових концентратів із цукрового бурякуКлименко, Катерина Дмитрівна; Klymenko, Kateryna
2023Удосконалення технологічної лінії з первинної обробки зерна кукурудзи для виробництва крупи в умовах приватного акціонерного товариства «Комбінат харчових концентратів»Ілюшкіна, Таїсія Олександрівна; Iliushkina, Taisiia
2023Обґрунтування технології виробництва помадних цукерок з використання функціональних інгредієнтів на основі соєвих продуктівІльїн, Павло Геннадійович; Ilin, Pavlo
2023Удосконалення технологічної лінії з виробництва борошна в умовах товариства з обмеженою відповідальністю «Статс і К»Девятка, Катерина Олександрівна; Deviatka, Kateryna
2023Обґрунтування особливостей вхідного контролю зерна кукурудзи врожаю 2022 р. в Дніпропетровській областіГусар, Дарія Олександрівна; Husar, Dariia
2023Обґрунтування впливу поля надвисокої частоти на мікрофлору та якісні показники сухофруктівГордієнко, Аліна Олексіївна; Hordiienko, Alina
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 60