Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10798
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лиша, Наталя | - |
dc.contributor.author | Lysha, Natalia | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-17T07:54:29Z | - |
dc.date.available | 2024-12-17T07:54:29Z | - |
dc.date.issued | 2024-11 | - |
dc.identifier.citation | Лиша Н. Підвищення мʼясної продуктивності курчат-бройлерів / Н. Лиша ; наук. керівник Лесновська О. В. // Стан та перспективи виробництва, переробки і використання продукції тваринництва : матеріали ХІ Міжнар. наук. конф. студентської та учнівської молоді ( Кам’янець-Подільський, 21 листоп. 2024 р. ) / ЗВО «Подільський державний університет». – Кам’янець Подільський, 2024. – С. 35-35. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10798. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10798 | - |
dc.description.abstract | У курчат-бройлерів, які отримували кормовий підкислювач ВерСаль упродовж періоду вирощування інтенсивніше зростала жива маса. Передзабійна маса була на 21,4 % більшою в дослідного молодняку, який вживав кормовий підкислювач. Крім того, встановлена вірогідна перевага за масою печінки у дослідних курчат на 18,1 %. Таким чином, слід рекомендувати використання кормового підкислювала ВерСаль як засобу стабілізації мікрофлори шлунково-кишкового тракту курчат, так і підсилювача їх інтенсивності росту. U kurchat-broileriv, yaki otrymuvaly kormovyi pidkysliuvach VerSal uprodovzh periodu vyroshchuvannia intensyvnishe zrostala zhyva masa. Peredzabiina masa bula na 21,4 % bilshoiu v doslidnoho molodniaku, yakyi vzhyvav kormovyi pidkysliuvach. Krim toho, vstanovlena virohidna perevaha za masoiu pechinky u doslidnykh kurchat na 18,1 %. Takym chynom, slid rekomenduvaty vykorystannia kormovoho pidkysliuvala VerSal yak zasobu stabilizatsii mikroflory shlunkovo-kyshkovoho traktu kurchat, tak i pidsyliuvacha yikh intensyvnosti rostu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | ЗВО «Подільський державний університет» | uk |
dc.subject | курчата-бройлери | uk |
dc.subject | kurchata-broilery | uk |
dc.subject | м'ясна продуктивність | uk |
dc.subject | miasna produktyvnist | uk |
dc.subject | птахівництво | uk |
dc.subject | ptakhivnytstvo | uk |
dc.title | Підвищення мʼясної продуктивності курчат-бройлерів | uk |
dc.title.alternative | Pidvyshchennia mʼiasnoi produktyvnosti kurchat-broileriv | uk |
dc.type | Conference abstracts | uk |
Розташовується у зібраннях: | Публікації бакалаврів, магістрів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Тези 2024-34-35.pdf | 282,16 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.