Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10821
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПотьомкіна, Ольга Костянтинівна-
dc.contributor.authorPotomkina, Olha Kostiantynivna-
dc.date.accessioned2024-12-20T15:25:06Z-
dc.date.available2024-12-20T15:25:06Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationПотьомкіна О. К. Розробка технології нових видів сухих сніданків функціонального призначення : пояснювальна записка до кваліфікаційної роботи на здобуття ОС «Бакалавр» : 181 , Харчові технології / Потьомкіна Ольга Костянтинівна ; наук. керівник Кошулько В. С. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 65 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10821.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10821-
dc.description.abstractМетою роботи є розробка технології виробництва та оцінка якості нових видів сухих сніданків функціонального призначення – мюслі-батончика. Об’єктом дослідження є технологічний процес виробництва та оцінка якості нових видів сухих сніданків функціонального призначення – мюслі-батончика. Предмет дослідження – зв’язок технологічних показників сировини з якісними показниками отриманого продукту функціонального спрямування. Темп сучасного життя ставить багатьох в умови постійного дефіциту часу. Збільшується попит продукції, що відповідає вимогам швидкого харчування. Широке визнання з боку споживача отримали концентрати як сухих сніданків, які є продукти, готові до вживання, зазвичай, без додаткової кулінарної обробки, виготовлені із злакового зерна з спрямованими функціональними властивостями. В Україні популярність сухих сніданків зростає з кожним роком, їх вживає понад 40 % населення. Продукти сприяють збереженню та зміцненню здоров’я, попереджають захворювання, пов’язані з неправильним харчуванням та впливом шкідливих факторів. Разом про те асортимент таких товарів, зокрема вітчизняного виробництва, недостатній і потребує розширення з урахуванням потреб ринку. Metoiu roboty ye rozrobka tekhnolohii vyrobnytstva ta otsinka yakosti novykh vydiv sukhykh snidankiv funktsionalnoho pryznachennia – miusli-batonchyka. Obiektom doslidzhennia ye tekhnolohichnyi protses vyrobnytstva ta otsinka yakosti novykh vydiv sukhykh snidankiv funktsionalnoho pryznachennia – miusli-batonchyka. Predmet doslidzhennia – zviazok tekhnolohichnykh pokaznykiv syrovyny z yakisnymy pokaznykamy otrymanoho produktu funktsionalnoho spriamuvannia. Temp suchasnoho zhyttia stavyt bahatokh v umovy postiinoho defitsytu chasu. Zbilshuietsia popyt produktsii, shcho vidpovidaie vymoham shvydkoho kharchuvannia. Shyroke vyznannia z boku spozhyvacha otrymaly kontsentraty yak sukhykh snidankiv, yaki ye produkty, hotovi do vzhyvannia, zazvychai, bez dodatkovoi kulinarnoi obrobky, vyhotovleni iz zlakovoho zerna z spriamovanymy funktsionalnymy vlastyvostiamy. V Ukraini populiarnist sukhykh snidankiv zrostaie z kozhnym rokom, yikh vzhyvaie ponad 40 % naselennia. Produkty spryiaiut zberezhenniu ta zmitsnenniu zdorovia, poperedzhaiut zakhvoriuvannia, poviazani z nepravylnym kharchuvanniam ta vplyvom shkidlyvykh faktoriv. Razom pro te asortyment takykh tovariv, zokrema vitchyznianoho vyrobnytstva, nedostatnii i potrebuie rozshyrennia z urakhuvanniam potreb rynku.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectвартістьuk
dc.subjectvartistuk
dc.subjectсухі снанкиuk
dc.subjectsukhi snankyuk
dc.subjectбатончикиuk
dc.subjectbatonchykyuk
dc.subjectмюсліuk
dc.subjectmiusliuk
dc.subjectасортиментuk
dc.subjectasortymentuk
dc.subjectякістьuk
dc.subjectyakistuk
dc.subjectфункціональні властивостіuk
dc.subjectfunktsionalni vlastyvostiuk
dc.subjectдослідженняuk
dc.subjectdoslidzhenniauk
dc.subjectефективністьuk
dc.subjectefektyvnistuk
dc.titleРозробка технології нових видів сухих сніданків функціонального призначенняuk
dc.title.alternativeRozrobka tekhnolohii novykh vydiv sukhykh snidankiv funktsionalnoho pryznachenniauk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Бакалаври

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Потьомкіна О. К..pdf1,33 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.