Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10837
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Півоваров, Олександр Андрійович | - |
dc.contributor.author | Pivovarov, Oleksandr | - |
dc.contributor.author | Тищенко, Г.П. | - |
dc.contributor.author | Tyshchenko, H.P. | - |
dc.contributor.author | Чурсінов, Юрій Олексійович | - |
dc.contributor.author | Chursinov, Yuriy | - |
dc.contributor.author | Ковальова, Олена Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Kovalova, Olena | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-27T09:09:59Z | - |
dc.date.available | 2024-12-27T09:09:59Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Вплив плазмохімічно активованих водних розчинів на процеси адсорбції та десорбції зернового матеріалу у виробництві солоду / О. А. Півоваров, Г. П. Тищенко, Ю. О. Чурсінов, О. С. Ковальова // Хранение и переработка зерна. – 2013. – № 9(174). – С. 56-60. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10837 | uk |
dc.identifier.issn | ISSN 2306-4498 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10837 | - |
dc.description.abstract | Наведено особливості використання плазмохімічно обробленої води в якості зволожуючого середовища для зерна. Мета зволоження – отримання якісного солоду без привнесених ззовні хімічних речовин. Встановлено вплив плазмохімічно обробленої води на сорбційні властивості зернового матеріалу. Наведена модель транспорту вологи в зерно в процесі його зволоження. Проаналізовано їх подальший вплив на видалення вологи з свіже пророслого солоду. - Features of the use of plasma-chemically treated water as a moistening medium for grain are given. The goal of hydration is to obtain high-quality malt without chemicals introduced from outside. The influence of plasma-chemically treated water on the sorption properties of grain material has been established. The model of moisture transport into the grain during its moistening is presented. Their further influence on the removal of moisture from freshly germinated malt was analyzed. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Інститут зернового господарства НААН України | uk |
dc.subject | солод | uk |
dc.subject | malt | uk |
dc.subject | плазмохімічна активація | uk |
dc.subject | plasma chemical activation | uk |
dc.subject | водні розчини | uk |
dc.subject | aqueous solutions | uk |
dc.subject | aqueous solutions | uk |
dc.subject | adsorption | uk |
dc.subject | десорбція | uk |
dc.subject | desorption | uk |
dc.subject | зерновий матеріал | uk |
dc.subject | grain material | uk |
dc.subject | сорбційні процеси | uk |
dc.subject | sorption processes | uk |
dc.subject | сушіння | uk |
dc.subject | drying | uk |
dc.title | Вплив плазмохімічно активованих водних розчинів на процеси адсорбції та десорбції зернового матеріалу у виробництві солоду | uk |
dc.title.alternative | The influence of plasma-chemically activated aqueous solutions on the processes of adsorption and desorption of grain material in the production of malt | uk |
dc.type | Article | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
35.Стаття.pdf | 4,08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.