Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10837
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПівоваров, Олександр Андрійович-
dc.contributor.authorPivovarov, Oleksandr-
dc.contributor.authorТищенко, Г.П.-
dc.contributor.authorTyshchenko, H.P.-
dc.contributor.authorЧурсінов, Юрій Олексійович-
dc.contributor.authorChursinov, Yuriy-
dc.contributor.authorКовальова, Олена Сергіївна-
dc.contributor.authorKovalova, Olena-
dc.date.accessioned2024-12-27T09:09:59Z-
dc.date.available2024-12-27T09:09:59Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationВплив плазмохімічно активованих водних розчинів на процеси адсорбції та десорбції зернового матеріалу у виробництві солоду / О. А. Півоваров, Г. П. Тищенко, Ю. О. Чурсінов, О. С. Ковальова // Хранение и переработка зерна. – 2013. – № 9(174). – С. 56-60. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10837uk
dc.identifier.issnISSN 2306-4498-
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10837-
dc.description.abstractНаведено особливості використання плазмохімічно обробленої води в якості зволожуючого середовища для зерна. Мета зволоження – отримання якісного солоду без привнесених ззовні хімічних речовин. Встановлено вплив плазмохімічно обробленої води на сорбційні властивості зернового матеріалу. Наведена модель транспорту вологи в зерно в процесі його зволоження. Проаналізовано їх подальший вплив на видалення вологи з свіже пророслого солоду. - Features of the use of plasma-chemically treated water as a moistening medium for grain are given. The goal of hydration is to obtain high-quality malt without chemicals introduced from outside. The influence of plasma-chemically treated water on the sorption properties of grain material has been established. The model of moisture transport into the grain during its moistening is presented. Their further influence on the removal of moisture from freshly germinated malt was analyzed.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherІнститут зернового господарства НААН Україниuk
dc.subjectсолодuk
dc.subjectmaltuk
dc.subjectплазмохімічна активаціяuk
dc.subjectplasma chemical activationuk
dc.subjectводні розчиниuk
dc.subjectaqueous solutionsuk
dc.subjectaqueous solutionsuk
dc.subjectadsorptionuk
dc.subjectдесорбціяuk
dc.subjectdesorptionuk
dc.subjectзерновий матеріалuk
dc.subjectgrain materialuk
dc.subjectсорбційні процесиuk
dc.subjectsorption processesuk
dc.subjectсушінняuk
dc.subjectdryinguk
dc.titleВплив плазмохімічно активованих водних розчинів на процеси адсорбції та десорбції зернового матеріалу у виробництві солодуuk
dc.title.alternativeThe influence of plasma-chemically activated aqueous solutions on the processes of adsorption and desorption of grain material in the production of maltuk
dc.typeArticleuk
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
35.Стаття.pdf4,08 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.