Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10841
Назва: Пророщування бобових із використанням плазмохімічно активованої води
Інші назви: Germination of legumes using plasma-chemically activated water
Автори: Ковальова, Олена Сергіївна
Kovalova, Olena
Ключові слова: пророщування
germination
бобові культури
legumes
плазмохімічно активована вода
plasma chemically activated water
інтенсифікація проростання
intensification of germination
корисне харчування
healthy nutrition
Дата публікації: 2016
Видавництво: Інститут зернових культур НААН України
Бібліографічний опис: Ковальова О. С. Пророщування бобових із використанням плазмохімічно активованої води / О. С. Ковальова // Хранение и переработка зерна. – 2016. – № 4(201). – С. 51-55. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10841
Короткий огляд (реферат): Інтенсифікація процесу пророщування бобових заслуговує уваги у зв’язку зі зростаючою потребою в повноцінному та корисному харчуванні. Метою досліджень було вивчення стимулюючого впливу плазмохімічно активованої води на процеси проростання бобових. Встановлено суттєву активацію ростових процесів в зерні різних бобових культур. Властивості інтенсифікатора проростання могли б бути застосовані для прискорення процесів пророщування бобових із подальшим їх використанням у харчуванні. - The intensification of the process of germination of legumes deserves attention in connection with the growing need for complete and healthy nutrition. The aim of the research was to study the stimulating effect of plasma-chemically activated water on the germination processes of legumes. Significant activation of growth processes in the grain of various leguminous crops was established. The properties of the germination intensifier could be used to accelerate the germination processes of legumes with their subsequent use in food.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/10841
ISSN: ISSN 2306-4498
Розташовується у зібраннях:Наукові статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
54.Стаття.pdf3,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.