Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11037| Назва: | Обґрунтування технології та параметрів обладнання для приготування комбікормів |
| Інші назви: | Obgruntuvannia tekhnolohii ta parametriv obladnannia dlia pryhotuvannia kombikormiv |
| Автори: | Дзоз, Сергій Анатолійович Dzoz, Serhii Anatoliiovych |
| Ключові слова: | пшениця pshenytsia ячмінь yachmin овес oves комбікорм kombikorm плющене фуражне зерно pliushchene furazhne zerno |
| Дата публікації: | 2024 |
| Видавництво: | Дніпровський державний аграрно-економічний університет |
| Бібліографічний опис: | Дзоз С. А. Обґрунтування технології та параметрів обладнання для приготування комбікормів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Дзоз Сергій Анатолійович; наук. керівник Холобцева Ірина ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 77 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11037 |
| Короткий огляд (реферат): | Метою роботи є підвищення ефективності виробництва і зниження витрат праці та енергії на приготування комбікорму, в малих фермерських господарствах за рахунок вдосконалення технології та дослідження агрегату, що одночасно поєднує в собі пристрої для дозування компонентів комбікорму, подальшого їх плющення і змішування і оптимізація режимів його роботи. Об’єкт дослідження – процес виробництва комбікормів з плющеного фуражного зерна, його зв'язок з конструктивними та технологічними параметрами обладнання. Предмет дослідження – закономірності та взаємозв’язок технологічного процесу виробництва комбікормв, вплив його на ефективність роботи обладнання. Metoiu roboty ye pidvyshchennia efektyvnosti vyrobnytstva i znyzhennia vytrat pratsi ta enerhii na pryhotuvannia kombikormu, v malykh fermerskykh hospodarstvakh za rakhunok vdoskonalennia tekhnolohii ta doslidzhennia ahrehatu, shcho odnochasno poiednuie v sobi prystroi dlia dozuvannia komponentiv kombikormu, podalshoho yikh pliushchennia i zmishuvannia i optymizatsiia rezhymiv yoho roboty. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva kombikormiv z pliushchenoho furazhnoho zerna, yoho zviazok z konstruktyvnymy ta tekhnolohichnymy parametramy obladnannia. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti ta vzaiemozviazok tekhnolohichnoho protsesu vyrobnytstva kombikormv, vplyv yoho na efektyvnist roboty obladnannia. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11037 |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Дзоз С. А..pdf | 2,21 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
