Кафедра харчових технологій. Магістри : [203] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 203
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Обґрунтування технології виробництва борошняних кондитерських виробів функціонального призначення з додаванням фруктових та овочевих порошківСтрижак, Руслана Геннадіївна; Stryzhak, Ruslana Hennadiivna
2024Обґрунтування технології виробництва зефіру з використанням сухої пшеничної клейковиниСащенко, Лілія Сергіївна; Sashchenko, Liliia Serhiivna
2024Удосконалення технології виробництва борошняних кондитерських виробів з додаванням борошна зерна тритикалеПетренко, Дар’я Олексіївна; Petrenko, Daria Oleksiivna
2024Обґрунтування технологічного процесу переробки вторинних ресурсів борошномельного виробництваМахновець, Вікторія Геннадіївна; Makhnovets, Viktoriia Hennadiivna
2024Обґрунтування технології виробництва дієтичної меренги без цукру з використанням стевіїМакаренко, Вікторія Русланівна; Makarenko, Viktoriia Ruslanivna
2024Використання хітозану в технології виробництва хлібобулочних виробівЛогвиненко, Альона Сергіївна; Lohvynenko, Alona Serhiivna
2024Обґрунтування технології післязбиральної обробки насіннєвого зерна пшениціЛисенко, Лідія Сергіївна; Lysenko, Lidiia Serhiivna
2024Обґрунтування технології виробництва комбінованих м’ясорослинних консервівЛановенко, Альона Вікторівна; Lanovenko, Alona Viktorivna
2024Використання продуктів переробки сочевиці в технології м’ясних виробівКузьменко, Олена Миколаївна; Kuzmenko, Olena Mykolaivna
2024Обґрунтування вмісту конопляної добавки у мафінахДмитрик, Тетяна Сергіївна; Dmytryk, Tetiana Serhiivna
2024Визначення функціонально-технологічних властивостей продуктів із гречаної та пшоняної крупДевятка, Катерина Олександрівна; Deviatka, Kateryna Oleksandrivna
2024Визначення функціонально-технологічних властивостей мікронізованих зернових пластівцівГерасименко, Інна Михайлівна; Herasymenko, Inna Mykhailivna
2024Обґрунтування технології виробництва цукрового печива з додаванням нетрадиційної сировиниБояр, Віктор Вікторович; Boiar, Viktor Viktorovych
2024Обґрунтування технології отримання продуктів функціонального призначення із калини звичайноїБорох, Анна Сергіївна; Borokh, Anna Serhiivna
2024Обґрунтування технології виробництва концентратів чайних напоїв з молоком на основі рослинних екстрактівБоєва, Наталія Анатоліївна; Boieva, Nataliia Anatoliivna
2024Обґрунтування технології виробництва нових видів харчових концентратівШвидка, Анна Анатоліївна; Shvydka, Anna Anatoliivna
2024Удосконалення процесу виробництва сиркової маси із наповнювачем рослинного походженняЧернець, Сергій Олександрович; Chernets, Serhii Oleksandrovych
2024Удосконалення технологічного процесу сушіння плодів обліпихиЧередник, Євген Валерійович; Cherednyk, Yevhen Valeriiovych
2024Обґрунтування технологічного процесу замішування тіста при виробництві хлібобулочних виробівЦиганок, Андрій Миколайович; Tsyhanok, Andrii Mykolaiovych
2024Вплив добавок із плодово-ягідної сировини на якість виробів з тістаФедоров, Олег Ігорович; Fedorov, Oleh Ihorovych
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 203