Кафедра харчових технологій. Магістри : [161] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 161
Дата випускуНазваАвтор(и)
2024Обґрунтування способів інтенсифікації підготовки зерна пшениці до переробки в борошноЯнченко, Артем Юрійович; Yanchenko, Artem
2024Обгрунтування технології виробництва зефіру з використанням ягід вишні та журавлиниЯновська, Тетяна Василівна; Yanovska, Tetiana
2024Обґрунтування процесу виробництва дієтичної олії та макухи з кукурудзяних зародківШамлян, Юлія Дмитрівна; Shamlian, Yuliia
2024Обґрунтування технології гідролізованого житнього борошна для виробництва борошняних кондитерських виробівЧиж, Діана Олегівна; Chyzh, Diana
2024Обґрунтування технології виробництва макаронних виробів збагачених борошном амаранту та сетаріїЦуприк, Альона Олександрівна; Tsupryk, Alona
2024Обґрунтування технології виробництва ріпакової оліїФеленко, Ірина Миколаївна; Felenko, Iryna
2024Обґрунтування технології виробництва безглютенового пісочного печиваСтепанов, Сергій Савелійович; Stepanov, Serhii
2024Обґрунтування технології виготовлення комбікормів для свійської птиціСосновчик, Катерина Іванівна; Sosnovchyk, Kateryna
2024Обґрунтування технології виділення ядра для отримання гречаної крупи покращеної якостіСідаш, Владислав Сергійович; Sidash, Vladyslav
2024Обґрунтування процесу сепарування насіння сої на відцентровому конічному сепараторіСергієнко, Віктор Федорович; Serhiienko, Viktor
2024Обґрунтування технологічного процесу сепарування зерна у вертикальному повітряному потоціПрохватило, Софія Сергіївна; Prokhvatylo, Sofiia
2024Обґрунтування технології виробництва хлібобулочних виробів із диспергованого зерна пшениціПіддубцев, Володимир Олександрович; Piddubtsev, Volodymyr
2024Обґрунтування технології виробництва цукрового печива збагаченого гарбузово-олійною пастоюПанченко, Оксана Миколаївна; Panchenko, Oksana
2024Обґрунтування технологічного процесу знезараження зерна при виробництві зернового хлібаМирошниченко, Юлія Костянтинівна; Myroshnychenko, Yuliia
2024Удосконалення технологічних процесів післязбиральної обробки соїЛопаткіна, Ольга Олександрівна; Lopatkina, Olha
2024Обґрунтування використання борошна бобових культур при виробництві м’ясних рублених напівфабрикатівЛитвинова, Вікторія Володимирівна; Lytvynova, Viktoriia
2024Обґрунтування параметрів інноваційної технології виробництва комбікормів для курей-бройлерівЗалужна, Наталія Ігорівна; Zaluzhna, Nataliia
2024Обґрунтування технології виробництва екструдованих продуктів на основі безглютенової сировиниЗабуранна, Катерина Дмитрівна; Zaburanna, Kateryna
2024Обґрунтування технології виробництва майонезних соусів з використанням антиоксидантного комплексуДерев’янко, Дарія Сергіївна; Derevianko, Dariia
2024Обґрунтування технологічного процесу очистки насіння сої від нетреби звичайної на фрикційному сепараторі барабанного типуГолота, Петро Петрович; Holota, Petro
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 161