Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11040
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Іванчук, Василь Миколайович | - |
dc.contributor.author | Ivanchuk, Vasyl Mykolaiovych | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-12T08:07:49Z | - |
dc.date.available | 2025-02-12T08:07:49Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Іванчук В. М. Удосконалення технологічного процесу високотемпературної мікронізації зерна : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Іванчук Василь Миколайович ; наук. керівник Півоваров Олександр ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 68 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11040 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11040 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи є дослідження процесу ІЧ-термообробки зерна сорго як альтернативного методу гідротермічної обробки, а також вибір, обґрунтування та реалізація варіантів удосконалення технологічних процесів термообробки зернового сорго на основі застосування ІЧ-випромінювання, що призводить до біохімічних змін. Об’єкт дослідження – процес мікронізації продовольчого голозерного та плівчастого сорго. Предмет дослідження – закономірності та взаємозв’язок технологічного процесу мікронізації продовольчого зерна сорго, вплив його на структурно-механічні та фізичні характеристики зерна сорго. Metoiu roboty ye doslidzhennia protsesu ICh-termoobrobky zerna sorho yak alternatyvnoho metodu hidrotermichnoi obrobky, a takozh vybir, obgruntuvannia ta realizatsiia variantiv udoskonalennia tekhnolohichnykh protsesiv termoobrobky zernovoho sorho na osnovi zastosuvannia ICh-vyprominiuvannia, shcho pryzvodyt do biokhimichnykh zmin. Obiekt doslidzhennia – protses mikronizatsii prodovolchoho holozernoho ta plivchastoho sorho. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti ta vzaiemozviazok tekhnolohichnoho protsesu mikronizatsii prodovolchoho zerna sorho, vplyv yoho na strukturno-mekhanichni ta fizychni kharakterystyky zerna sorho. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | зерно | uk |
dc.subject | zerno | uk |
dc.subject | сорго | uk |
dc.subject | sorho | uk |
dc.subject | білки | uk |
dc.subject | bilky | uk |
dc.subject | хімічний склад зерна | uk |
dc.subject | khimichnyi sklad zerna | uk |
dc.subject | поживна цінність | uk |
dc.subject | pozhyvna tsinnist | uk |
dc.subject | термообробка зерна | uk |
dc.subject | termoobrobka zerna | uk |
dc.title | Удосконалення технологічного процесу високотемпературної мікронізації зерна | uk |
dc.title.alternative | Udoskonalennia tekhnolohichnoho protsesu vysokotemperaturnoi mikronizatsii zerna | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Іванчук В. М..pdf | 1,68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.