Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11152
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Боєва, Наталія Анатоліївна | - |
dc.contributor.author | Boieva, Nataliia Anatoliivna | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-21T05:47:09Z | - |
dc.date.available | 2025-02-21T05:47:09Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Боєва Н. А. Обґрунтування технології виробництва концентратів чайних напоїв з молоком на основі рослинних екстрактів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Боєва Наталія Анатоліївна ; наук. керівник Півоваров Олександр ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11152 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11152 | - |
dc.description.abstract | Метою цього дослідження є розробка рецептури та технології виробництва сухих концентратів молочних напоїв, збагачених БАД та їх товарознавча оцінка. Об’єкт дослідження – процес виробництва чайного напою з молоком збагаченого БАД. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників чайного напою з молоком в залежності від концентрації та показників якості чайних екстрактів. Metoiu tsoho doslidzhennia ye rozrobka retseptury ta tekhnolohii vyrobnytstva sukhykh kontsentrativ molochnykh napoiv, zbahachenykh BAD ta yikh tovaroznavcha otsinka. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva chainoho napoiu z molokom zbahachenoho BAD. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv chainoho napoiu z molokom v zalezhnosti vid kontsentratsii ta pokaznykiv yakosti chainykh ekstraktiv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | мікронутрієнти | uk |
dc.subject | mikronutriienty | uk |
dc.subject | біологічно активні добавки | uk |
dc.subject | biolohichno aktyvni dobavky | uk |
dc.subject | екстракт | uk |
dc.subject | ekstrakt | uk |
dc.subject | молочні продукти | uk |
dc.subject | molochni produkty | uk |
dc.subject | чай | uk |
dc.subject | chai | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва концентратів чайних напоїв з молоком на основі рослинних екстрактів | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kontsentrativ chainykh napoiv z molokom na osnovi roslynnykh ekstraktiv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Боєва Н. А..pdf | 1,34 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.