Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11152
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБоєва, Наталія Анатоліївна-
dc.contributor.authorBoieva, Nataliia Anatoliivna-
dc.date.accessioned2025-02-21T05:47:09Z-
dc.date.available2025-02-21T05:47:09Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБоєва Н. А. Обґрунтування технології виробництва концентратів чайних напоїв з молоком на основі рослинних екстрактів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Боєва Наталія Анатоліївна ; наук. керівник Півоваров Олександр ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 59 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11152uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11152-
dc.description.abstractМетою цього дослідження є розробка рецептури та технології виробництва сухих концентратів молочних напоїв, збагачених БАД та їх товарознавча оцінка. Об’єкт дослідження – процес виробництва чайного напою з молоком збагаченого БАД. Предмет дослідження – закономірності зміни основних органолептичних, фізико-хімічних показників чайного напою з молоком в залежності від концентрації та показників якості чайних екстрактів. Metoiu tsoho doslidzhennia ye rozrobka retseptury ta tekhnolohii vyrobnytstva sukhykh kontsentrativ molochnykh napoiv, zbahachenykh BAD ta yikh tovaroznavcha otsinka. Obiekt doslidzhennia – protses vyrobnytstva chainoho napoiu z molokom zbahachenoho BAD. Predmet doslidzhennia – zakonomirnosti zminy osnovnykh orhanoleptychnykh, fizyko-khimichnykh pokaznykiv chainoho napoiu z molokom v zalezhnosti vid kontsentratsii ta pokaznykiv yakosti chainykh ekstraktiv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectмікронутрієнтиuk
dc.subjectmikronutriientyuk
dc.subjectбіологічно активні добавкиuk
dc.subjectbiolohichno aktyvni dobavkyuk
dc.subjectекстрактuk
dc.subjectekstraktuk
dc.subjectмолочні продуктиuk
dc.subjectmolochni produktyuk
dc.subjectчайuk
dc.subjectchaiuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва концентратів чайних напоїв з молоком на основі рослинних екстрактівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kontsentrativ chainykh napoiv z molokom na osnovi roslynnykh ekstraktivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Боєва Н. А..pdf1,34 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.