Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11159
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛановенко, Альона Вікторівна-
dc.contributor.authorLanovenko, Alona Viktorivna-
dc.date.accessioned2025-02-21T08:08:47Z-
dc.date.available2025-02-21T08:08:47Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛановенко А. В. Обґрунтування технології виробництва комбінованих м’ясорослинних консервів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Лановенко Альона Вікторівна ; наук. керівник Сова Наталія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 89 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11159uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11159-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження – технологія виробництва комбінованих м’ясорослинних консервів. Метою роботи є розробка рецептури комбінованих м’ясорослинних консервів. Виробництво комбінованих м’ясорослинних консервів є дуже актуальним в умовах воєнного стану в Україні як для споживання військовослужбовцями у польових умовах, так і звичайними споживачами, особливо при проблемах з постачанням електроенергії. У роботі досліджено асортимент м’ясорослинних консервів, представлених на ринку України. Розроблені рецептури комбінованих м’ясорослинних консервів на основі крупи перлової з додаванням м’ясної сировини, такої як яловичина, свинина, курятина та індичатина. Проведено органолептичний аналіз виготовлених зразків та досліджено їх склад. Розраховано поживну цінність отриманих зразків комбінованих м’ясорослинних консервів. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva kombinovanykh miasoroslynnykh konserviv. Metoiu roboty ye rozrobka retseptury kombinovanykh miasoroslynnykh konserviv. Vyrobnytstvo kombinovanykh miasoroslynnykh konserviv ye duzhe aktualnym v umovakh voiennoho stanu v Ukraini yak dlia spozhyvannia viiskovosluzhbovtsiamy u polovykh umovakh, tak i zvychainymy spozhyvachamy, osoblyvo pry problemakh z postachanniam elektroenerhii. U roboti doslidzheno asortyment miasoroslynnykh konserviv, predstavlenykh na rynku Ukrainy. Rozrobleni retseptury kombinovanykh miasoroslynnykh konserviv na osnovi krupy perlovoi z dodavanniam miasnoi syrovyny, takoi yak yalovychyna, svynyna, kuriatyna ta indychatyna. Provedeno orhanoleptychnyi analiz vyhotovlenykh zrazkiv ta doslidzheno yikh sklad. Rozrakhovano pozhyvnu tsinnist otrymanykh zrazkiv kombinovanykh miasoroslynnykh konserviv.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectкомбіновані м’ясорослинні консервиuk
dc.subjectkombinovani miasoroslynni konservyuk
dc.subjectкрупа перловаuk
dc.subjectkrupa perlovauk
dc.subjectсвининаuk
dc.subjectsvynynauk
dc.subjectяловичанаuk
dc.subjectyalovychanauk
dc.subjectкурятинаuk
dc.subjectkuriatynauk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва комбінованих м’ясорослинних консервівuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kombinovanykh miasoroslynnykh konservivuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лановенко А. В..pdf2,22 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.