Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11159
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лановенко, Альона Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Lanovenko, Alona Viktorivna | - |
dc.date.accessioned | 2025-02-21T08:08:47Z | - |
dc.date.available | 2025-02-21T08:08:47Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Лановенко А. В. Обґрунтування технології виробництва комбінованих м’ясорослинних консервів : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Лановенко Альона Вікторівна ; наук. керівник Сова Наталія ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 89 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11159 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11159 | - |
dc.description.abstract | Об’єкт дослідження – технологія виробництва комбінованих м’ясорослинних консервів. Метою роботи є розробка рецептури комбінованих м’ясорослинних консервів. Виробництво комбінованих м’ясорослинних консервів є дуже актуальним в умовах воєнного стану в Україні як для споживання військовослужбовцями у польових умовах, так і звичайними споживачами, особливо при проблемах з постачанням електроенергії. У роботі досліджено асортимент м’ясорослинних консервів, представлених на ринку України. Розроблені рецептури комбінованих м’ясорослинних консервів на основі крупи перлової з додаванням м’ясної сировини, такої як яловичина, свинина, курятина та індичатина. Проведено органолептичний аналіз виготовлених зразків та досліджено їх склад. Розраховано поживну цінність отриманих зразків комбінованих м’ясорослинних консервів. Obiekt doslidzhennia – tekhnolohiia vyrobnytstva kombinovanykh miasoroslynnykh konserviv. Metoiu roboty ye rozrobka retseptury kombinovanykh miasoroslynnykh konserviv. Vyrobnytstvo kombinovanykh miasoroslynnykh konserviv ye duzhe aktualnym v umovakh voiennoho stanu v Ukraini yak dlia spozhyvannia viiskovosluzhbovtsiamy u polovykh umovakh, tak i zvychainymy spozhyvachamy, osoblyvo pry problemakh z postachanniam elektroenerhii. U roboti doslidzheno asortyment miasoroslynnykh konserviv, predstavlenykh na rynku Ukrainy. Rozrobleni retseptury kombinovanykh miasoroslynnykh konserviv na osnovi krupy perlovoi z dodavanniam miasnoi syrovyny, takoi yak yalovychyna, svynyna, kuriatyna ta indychatyna. Provedeno orhanoleptychnyi analiz vyhotovlenykh zrazkiv ta doslidzheno yikh sklad. Rozrakhovano pozhyvnu tsinnist otrymanykh zrazkiv kombinovanykh miasoroslynnykh konserviv. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський державний аграрно-економічний університет | uk |
dc.subject | комбіновані м’ясорослинні консерви | uk |
dc.subject | kombinovani miasoroslynni konservy | uk |
dc.subject | крупа перлова | uk |
dc.subject | krupa perlova | uk |
dc.subject | свинина | uk |
dc.subject | svynyna | uk |
dc.subject | яловичана | uk |
dc.subject | yalovychana | uk |
dc.subject | курятина | uk |
dc.subject | kuriatyna | uk |
dc.title | Обґрунтування технології виробництва комбінованих м’ясорослинних консервів | uk |
dc.title.alternative | Obgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva kombinovanykh miasoroslynnykh konserviv | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра харчових технологій. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лановенко А. В..pdf | 2,22 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.