Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11171
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСащенко, Лілія Сергіївна-
dc.contributor.authorSashchenko, Liliia Serhiivna-
dc.date.accessioned2025-02-21T10:23:02Z-
dc.date.available2025-02-21T10:23:02Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationСащенко Л. С. Обґрунтування технології виробництва зефіру з використанням сухої пшеничної клейковини : пояснювальна записка до дипломної роботи ОС «Магістр»: 181 Харчові технології / Сащенко Лілія Сергіївна; наук. керівник Тертишний Олег ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Інженерно-технологічний факультет, Кафедра харчових технологій. – Дніпро, 2024. – 73 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11171uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11171-
dc.description.abstractОб’єкт дослідження: технологія виробництва пастильних виробів. Метою роботи є удосконалення базових підходів до виробництва зефіру з використанням сухої пшеничної клейковини як функціонального інгредієнту, що дозволяє скоротити дозування імпортної сировини, інтенсифікувати процес та покращити якість готових виробів. У роботі досліджено вплив використання сухої пшеничної клейковини на технологію виробництва зефіру. Проведено аналітичний огляд літератури, який охоплює сучасні технологічні процеси виробництва пастильних виробів. Виокремлено функціонально-технологічні властивості пшеничної клейковини та їх вплив на процес гелеутворення, що визначило мету та завдання роботи. Obiekt doslidzhennia: tekhnolohiia vyrobnytstva pastylnykh vyrobiv. Metoiu roboty ye udoskonalennia bazovykh pidkhodiv do vyrobnytstva zefiru z vykorystanniam sukhoi pshenychnoi kleikovyny yak funktsionalnoho inhrediientu, shcho dozvoliaie skorotyty dozuvannia importnoi syrovyny, intensyfikuvaty protses ta pokrashchyty yakist hotovykh vyrobiv. U roboti doslidzheno vplyv vykorystannia sukhoi pshenychnoi kleikovyny na tekhnolohiiu vyrobnytstva zefiru. Provedeno analitychnyi ohliad literatury, yakyi okhopliuie suchasni tekhnolohichni protsesy vyrobnytstva pastylnykh vyrobiv. Vyokremleno funktsionalno-tekhnolohichni vlastyvosti pshenychnoi kleikovyny ta yikh vplyv na protses heleutvorennia, shcho vyznachylo metu ta zavdannia roboty.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський державний аграрно-економічний університетuk
dc.subjectзефірuk
dc.subjectzefiruk
dc.subjectпастильні виробиuk
dc.subjectpastylni vyrobyuk
dc.subjectсуха пшенична клейковинаuk
dc.subjectsukha pshenychna kleikovynauk
dc.subjectпектинuk
dc.subjectpektynuk
dc.subjectальгінатuk
dc.subjectalhinatuk
dc.subjectгідроколоїдиuk
dc.subjecthidrokoloidyuk
dc.titleОбґрунтування технології виробництва зефіру з використанням сухої пшеничної клейковиниuk
dc.title.alternativeObgruntuvannia tekhnolohii vyrobnytstva zefiru z vykorystanniam sukhoi pshenychnoi kleikovynyuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра харчових технологій. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Сащенко Л. С..pdf1,4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.