Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11504
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Лиша, Наталія Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Lysha, Nataliia Serhiivna | - |
dc.date.accessioned | 2025-03-26T10:35:16Z | - |
dc.date.available | 2025-03-26T10:35:16Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Лиша Н. С. Технологічні особливості вирощування курчат-бройлерів в Приватному акціонерному товаристві «Оріль-Лідер» Камʼянського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Лиша Наталія Сергіївна ; наук. керівник Лесновська О. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 49 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11504. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11504 | - |
dc.description.abstract | Метою роботи було встановлення технологічних особливостей вирощування курчат-бройлерів за використання в раціонах годівлі молодняку віком 14-42 діб кормового підкислювала «СК ПРО» як добавки, що зумовлює інтенсивне зростання птиці, підвищення рівня накопичення живої маси та збільшення економічного прибутку по галузі в цілому. Metoiu roboty bulo vstanovlennia tekhnolohichnykh osoblyvostei vyroshchuvannia kurchat-broileriv za vykorystannia v ratsionakh hodivli molodniaku vikom 14-42 dib kormovoho pidkysliuvala «SK PRO» yak dobavky, shcho zumovliuie intensyvne zrostannia ptytsi, pidvyshchennia rivnia nakopychennia zhyvoi masy ta zbilshennia ekonomichnoho prybutku po haluzi v tsilomu. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Дніпровський ДАЕУ | uk |
dc.subject | вирощування курчат-бройлерів | uk |
dc.subject | vyroshchuvannia kurchat-broileriv | uk |
dc.subject | зростання птиці | uk |
dc.subject | zrostannia ptytsi | uk |
dc.subject | птахівництво | uk |
dc.subject | ptakhivnytstvo | uk |
dc.title | Технологічні особливості вирощування курчат-бройлерів в Приватному акціонерному товаристві «Оріль-Лідер» Камʼянського району Дніпропетровської області | uk |
dc.title.alternative | Tekhnolohichni osoblyvosti vyroshchuvannia kurchat-broileriv v Pryvatnomu aktsionernomu tovarystvi «Oril-Lider» Kamʼianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblasti | uk |
dc.type | Other | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Лиша Н. С..pdf | 813,45 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.