Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11504
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛиша, Наталія Сергіївна-
dc.contributor.authorLysha, Nataliia Serhiivna-
dc.date.accessioned2025-03-26T10:35:16Z-
dc.date.available2025-03-26T10:35:16Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЛиша Н. С. Технологічні особливості вирощування курчат-бройлерів в Приватному акціонерному товаристві «Оріль-Лідер» Камʼянського району Дніпропетровської області : кваліфікаційна робота на здобуття ступеня вищої освіти «Магістр» : 204 , Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Лиша Наталія Сергіївна ; наук. керівник Лесновська О. В. ; Дніпровський держ. аграр.-економ. ун-т , Біотехнологічний ф-т , Каф. технології виробництва і переробки продукції тваринництва. – Дніпро, 2024. – 49 с. – Режим доступу : https://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11504.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.dsau.dp.ua/handle/123456789/11504-
dc.description.abstractМетою роботи було встановлення технологічних особливостей вирощування курчат-бройлерів за використання в раціонах годівлі молодняку віком 14-42 діб кормового підкислювала «СК ПРО» як добавки, що зумовлює інтенсивне зростання птиці, підвищення рівня накопичення живої маси та збільшення економічного прибутку по галузі в цілому. Metoiu roboty bulo vstanovlennia tekhnolohichnykh osoblyvostei vyroshchuvannia kurchat-broileriv za vykorystannia v ratsionakh hodivli molodniaku vikom 14-42 dib kormovoho pidkysliuvala «SK PRO» yak dobavky, shcho zumovliuie intensyvne zrostannia ptytsi, pidvyshchennia rivnia nakopychennia zhyvoi masy ta zbilshennia ekonomichnoho prybutku po haluzi v tsilomu.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДніпровський ДАЕУuk
dc.subjectвирощування курчат-бройлерівuk
dc.subjectvyroshchuvannia kurchat-broilerivuk
dc.subjectзростання птиціuk
dc.subjectzrostannia ptytsiuk
dc.subjectптахівництвоuk
dc.subjectptakhivnytstvouk
dc.titleТехнологічні особливості вирощування курчат-бройлерів в Приватному акціонерному товаристві «Оріль-Лідер» Камʼянського району Дніпропетровської областіuk
dc.title.alternativeTekhnolohichni osoblyvosti vyroshchuvannia kurchat-broileriv v Pryvatnomu aktsionernomu tovarystvi «Oril-Lider» Kamʼianskoho raionu Dnipropetrovskoi oblastiuk
dc.typeOtheruk
Розташовується у зібраннях:Кафедра технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Магістри

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Лиша Н. С..pdf813,45 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.